A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання міського голови з Днем матері

Привітання міського голови з Днем матері

Дорогі жінки, любі наші Матері! Кожен із нас від дитинства й до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ – образ мами , яка все зрозуміє, пробачить і завжди любитиме , незважаючи ні на що. У цілому світі мірою гідності людини вважається його подяка Матері за життя, за всі її старання, виховання й самопожертву. Материнська любов  зігріває нас упродовж усього життєвого шляху, і лише з утратою такої близької та улюбленої людини, як мама, ми розуміємо, як нам бракує її мудрості та теплоти. Від щирого серця вітаю всіх мам із їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов  і відданість. У цей святковий день, милі, дорогі матері, прийміть слова вдячності, любові й пошани! Хай у ваших очах не гаснуть усмішки, а діти ніколи не забувають! Зі святом!   З повагою, Комарнівський міський голова Ігор ЧЕРЕВИЧНИК

09:34 08.05.2022

8 травня - День пам'яті та примирення

8 травня - День пам'яті та примирення

8 травня - День пам'яті та примирення Внесок українців, які воювали у далеких 1939–1945 роках на боці антигітлерівської коаліції, величезний. Тоді, разом з союзниками, ми відважно перемогли нацистів, заплативши високу ціну. І в цей день ми вшановуємо подвиг нашого народу та пам'ять мільйонів людей, життя яких забрала найбільш кривава війна в ХХ столітті. Сьогодні, вже в столітті ХХІ нам, українцям, знову довелося взяти до рук зброю і захищати рідну землю від російського окупанта. Силою своєї волі, мужності, відваги ми боронимо не лише Батьківщину, а і є щитом Європи від мерзенного «руського мира». Немає сумнівів у нашій Перемозі. Як і 77 років тому ми здолаємо ворога. Ми відбудуємо наші міста і повернемось до наших домівок. Героями для наших дітей будуть військові, які безстрашно б’ють ворога. А окупант відповість за всі злочини. І після Перемоги гасло "Ніколи знову" матиме ще сильніше значення, тому що як і наші дідусі та бабусі, ми на власні очі бачимо, якою страшною є війна. Пам’ятаємо, Перемагаємо!

09:32 08.05.2022

Відключення газу

Відключення газу

Городоцька дільниця "Яворівського відділення" АТ "Львівгаз" повідомляє, що 04 травня 2022 року о 08.00 год. у зв'язку з профілактичними роботами на ГРС м.Комарно буде припинено газопостачання населених пунктів:

09:25 29.04.2022

Планові відключення електроенергії в Комарнівській ТГ.

Планові відключення електроенергії в Комарнівській ТГ.

За адресою: c. Андріянів на період з  29.04.2022  12:00 до 16:00 заплановані ремонтні роботи. За адресою: c. Підзвіринець на період з  29.04.2022  12:00 до 16:00 заплановані ремонтні роботи. За адресою: c. Татаринів на період з  29.04.2022  12:00 до 16:00 заплановані ремонтні роботи. За адресою: c. Мости на період з  29.04.2022  12:00 до 16:00 заплановані ремонтні роботи. За адресою: c. Монастирець на період з  29.04.2022  12:00 до 16:00 заплановані ремонтні роботи.   Просимо вибачення за тимчасові незручності. З повагою, ПрАТ "Львівобленерго"

15:17 26.04.2022

26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф

26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф

26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф який був запроваджений у вересні 2003 року на саміті СНД.   В ніч на 26 квітня 1986 року сталася найбільша техногенна аварія в історії людства – з різницею у дві секунди відбулись два вибухи на четвертому реакторі Чорнобильської АЕС, в результаті яких сумарна радіація ізотопів, викинутих в повітря, склала 50 мільйонів кюрі, що а 30-40 разів більше, ніж при вибуху бомби в Хіросімі у 1945 році. Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи в пам’яті народній подвиг ліквідаторів. Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків.   Ми ніколи не забудемо про самопожертву героїв-ліквідаторів, які ціною власного життя та здоров’я, без вагань та роздумів, усвідомлюючи всю складність ситуації, ступили назустріч смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей. Дозвольте висловити Вам велику вдячність та повагу за ваш героїзм та самовідданість. Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв.   Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання.

14:52 26.04.2022

Вітаємо з Великоднем!

Вітаємо з Великоднем!

Шановна Комарнівська громадо!   Щиро вітаю всіх із Великодніми святами! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім, всій українській нації. Бажаю всім мешканцям, відчувати повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує Вам любов, радість, мир та злагоду на довгі літа і надихає нас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято  стане початком нового життя - кращого і добрішого. Благодаті Божої з небес і Перемоги над ворогом. І хай по всій Україні лунає Христос Воскрес! Воістину Воскрес!   З повагою, Комарнівський міський голова Ігор ЧЕРЕВИЧНИК

12:28 24.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень