A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

21 березня – Міжнародний день людини з синдромом Дауна

21 березня – Міжнародний день людини з синдромом Дауна

Ця дата – 21.03 – символізує сутність синдрому: він пов’язаний із трьома копіями 21-ої хромосоми (замість двох). Синдром Дауна – це генетична випадковість, яка не залежить від способу життя батьків, їхнього здоров’я, шкідливих звичок, харчування, кольору шкіри або національності. Тобто дитина з синдромом Дауна може народитися в будь-якій родині. Хлопчики і дівчатка з синдромом Дауна народжуються з однаковою частотою. В Україні кожного року з’являється до 400 таких дітей.

11:18 21.03.2022

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальнонаціональну хвилину мовчання  на знак шани загиблим у війні Росії проти України.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальнонаціональну хвилину мовчання на знак шани загиблим у війні Росії проти України.

Про це глава держави повідомив у відеозверненні 16 березня. «Сьогодні я підписав важливий указ. Про загальнонаціональну хвилину мовчання для вшанування пам'яті всіх, хто загинув у нашій Вітчизняній війні. Усіх, кого ми втратили через вторгнення Росії. Через терор, розв'язаний окупантами», – сказав Зеленський.   Щоранку о 9:00 на всій території України згадуватимуть захисників держави, які загинули, та цивільних, які стали жертвами війни.

20:35 16.03.2022

Присвоєння звання “Герой України” з удостоєнням ордена “Золота Зірка” - майору СБИТОВУ Павлу Олеговичу (посмертно).

Присвоєння звання “Герой України” з удостоєнням ордена “Золота Зірка” - майору СБИТОВУ Павлу Олеговичу (посмертно).

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання “Герой України” з удостоєнням ордена “Золота Зірка” - майору СБИТОВУ Павлу Олеговичу (посмертно).

12:11 16.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень