A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ОФІЦІЙНА ЗАЯВА СБУ

Шановні українці! Будьте готовими до чергового фейку, до якого спробують вдатися російські окупанти. А саме: що нібито українське керівництво та уряд здали країну. Цю дезінформацію можуть тиражувати через усі можливі канали. Але знайте – це ФЕЙК! Його мета – дезорієнтувати, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі. Проте навіть у випадку зникнення зв’язку та можливості перевірити, чи достовірні ці дані, будьте впевнені: капітуляція та здача інтересів України – неможливі! Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від окупантів. Всі органи влади, війська, силові та правоохоронні органи стоятимуть до перемоги! Слава Україні! #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів #stoprussia  

15:23 01.03.2022

Заборона продажу спиртних напоїв на території Комарнівської міської ради

Відповідно до ст.8 п.13 Закону України "Про правовий режим воєнного стану", ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування" для ВСІХ суб'єктів господарської діяльності ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ  на території Комарнівської міської ради РЕАЛІЗАЦІЯ АЛКОГОЛЬНИХ  та СЛАБОАЛКОГОЛЬНИХ  напоїв на час дії воєнного стану.

13:41 26.02.2022

Вимкнення вуличного освітлення у Комарнівській ТГ.

Відповідно до ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законів України "Про оборону України", "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" Указу Президента України №69/2022 від 24.02.2022 року та з метою безпеки жителів громади ПРИЗУПИНЕНО подачу ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ в населених пунктах Комарнівської міської ради в нічний час на термін воєнного стану.

13:40 26.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень