A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч міського голови з священнослужителями громади.

Зустріч міського голови з священнослужителями громади.

19.04. відбулася зустріч міського голови зі священнослужителями Комарнівської громади. Під час зустрічі було розглянуто питання безпеки під час великодніх свят. Також міський голова привітав священників та парафіян з прийдешніми великодніми святами.

18:34 19.04.2022

СБУ повідомила про підозру у державній зраді чиновниці одного з «міністерств АР Крим»: зловмисницю взято під варту

СБУ повідомила про підозру у державній зраді чиновниці одного з «міністерств АР Крим»: зловмисницю взято під варту

На Львівщині спецслужба затримала посадовицю одного з так званих «міністерств Автономної Республіки Крим», яка здійснювала підривну діяльність на шкоду Україні. За що неодноразово нагороджувалась злочинною «владою» Криму. За даними слідства відомо, що протягом 2014-2021 рр зрадниця обіймала керівну посаду в одному з «міністерств» тимчасово окупованого Криму. Також встановлено, що жінка відкрито підтримувала злочини російських військових та агресію рф проти України. За оперативною інформацією встановлено, що в січні 2022 року жінка прибула на територію України, з її слів: «приехала по семейным обстоятельствам». Проте втекти назад їй вже не вдалось, адже росія розпочала так звану «військову спецоперацію». Тому план втечі зрадниця проклала через кордон з ЄС на Львівщині далі через білорусь та росію. Наразі зловмисниці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) КК України та обрано запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 4 млн грн. Триває слідство. Заходи із припинення протиправної діяльності проводили оперативники та слідчі СБУ у Львівській області спільно з Львівським прикордонним загоном за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

14:56 19.04.2022

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

Нещодавно до Городоцької районної філії Львівського обласного центру зайнятості звернулись внутрішньо переміщені особи  п.Тетяна із Сумщини та п.Юлія з Харкова. До війни вони працювали, але вимушено покинули свої міста і тепер, намагаючись налагодити життя, спробували знайти роботу.

14:52 19.04.2022

Повідомлення про початок обприскування посівів в м. Комарно, с. Кліцько

Повідомлення про початок обприскування посівів в м. Комарно, с. Кліцько

ТОВ "Захід - Агро МХП" повідомляє Вас про те, що на полях Комарнівської ТГ м.Комарно, с. Кліцько з 12.04 по 22.04.2022р. буде проводитись обприскування посівів пшениці озимої засобами захисту рослин згідно регламенту застосування пестицидів та агрохімікатів (температура повітря не вище +25С, відносна вологість повітря не нище 50% та швидкість вітру до 5 м/с).

17:47 13.04.2022

Додаткова допомога для ВПО

Додаткова допомога для ВПО

Ділимось інформацією щодо додаткових ресурсів на поміч ВПО. ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України запустили програму грошової допомоги спільно для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну! На першому етапі допомога призначена для родин, які мають:

16:19 13.04.2022

Безоплатна правова допомога під час війни

Безоплатна правова допомога під час війни

Під час війни у людей виникає безліч правових питань:  як перетинати державний кордон?  як платити комуналки?  як отримати статус ВПО або біженця?  як захистити трудові права?   На всі ці та інші запитання вам дадуть відповідь юристи системи безоплатної правової допомоги, а окремим категоріям ще й допоможуть захистити свої права в суді.  Як отримати безоплатну правову допомогу?   Телефоном: За номером 0 800 213 103 надаються консультації та роз’яснення з правових питань, додаткові відомості про надання безоплатної правової допомоги тощо. Дзвінки у межах України безкоштовні. Дзвінки з-за кордону – за номером +38 (044) 363 10 41 (вартість дзвінка за тарифами оператора). Онлайн Отримати онлайн правову допомогу можна у кабінеті клієнта на сайті системи БПД, у мобільних застосунках «Безоплатна правова допомога» або «Твоє право», у Телеграм та Вайбер. Посилання тут - https://linktr.ee/legalaid.gov.ua  У бюро правової допомоги та в консультаційних пунктах Система БПД має розгалужену мережу по всій Україні. На жаль, через військові дії частина бюро правової допомоги закрита. Проте бюро правової допомоги працюють, де тільки це можливо. Працівники системи БПД працюють і в консультаційних пунктах: у приміщеннях органів державної влади, місцевого самоврядування, соціального захисту нанесення, спеціалізованих установ, місцях компактного розміщення внутрішньо переміщених осіб, у тих регіонах, де не ведуться бойові дії. Подивитися розташування, номери телефонів та актуальну інформацію про режими роботи бюро правової допомоги можна на мапі: https://bit.ly/bpd_buro. Там же є графік роботи консультаційних пунктів.  Найновіші правові норми у формі вікі-статей можна переглянути на платформі WikiLegalAid (https://wiki.legalaid.gov.ua). Там є роз’яснення простою мовою щодо прав громадян та порядку їх реалізації; зразки документів; посилання на судову практику, цілий розділ присвячено нормам, пов'язаним із воєнним станом в Україні.    Довідково.  Безоплатна правова допомога – це надання правових послуг, що гарантуються державою та повністю фінансуються за рахунок коштів  Державного бюджету України. 1 Безоплатна первинна правова допомога (БППД) – це інформування людей про їхні права та що робити якщо, вони порушені. Це надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з юридичних питань. Це складення заяв, скарг, інших документів правового характеру, крім процесуальних. Право на безоплатну первинну правову допомогу мають усі громадяни України. 2 Безоплатна вторинна правова допомога (БВПД) – це захист, здійснення представництва інтересів осіб у судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складення документів процесуального характеру. Право на БВПД мають соціально незахищені категорії громадян – малозабезпечені, люди з інвалідністю, учасники бойових дій, внутрішньо переміщені особи, постраждалі від домашнього насильства, діти та інші особи, визначені законом «Про безоплатну правову допомогу» (https://bit.ly/3dSxQBa)

16:14 13.04.2022

Готуємось до дня довкілля

Готуємось до дня довкілля

Комарнівська міська рада закликає мешканців нашої громади та всіх, хто піклується про природу, взяти участь у квітневому суботнику (16 квітня), висадці дерев, наведенні порядку на вулицях, у парках і скверах, озелененні територій, збиранні сміття.   Чистота нашої землі – у наших руках. Зберегти красу природи, сприяти її оновленню – завдання кожної людини.

16:11 13.04.2022

Планові відключення електроенергії в Комарнівській ТГ.

Планові відключення електроенергії в Комарнівській ТГ.

Шановні клієнти! За адресою: с. МОНАСТИРЕЦЬ, на період з  12.04.2022  12:00 до 17:00 заплановані ремонтні роботи.   За адресою: с. Переможне, вул. ЦЕНТРАЛЬНА, вул. ШЕВЧЕНКА, на період з  13.04.2022  12:00 до 17:00 заплановані ремонтні роботи.   За адресою: м. Комарно, вул. ЛЬВІВСЬКА, на період з  13.04.2022  12:00 до 17:00 заплановані ремонтні роботи.   За адресою: м. КОМАРНО, вул. РIЧКОВА на період з  14.04.2022  12:00 до 17:00 заплановані ремонтні роботи.   Просимо вибачення за тимчасові незручності. З повагою, ПрАТ "Львівобленерго"

15:14 11.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень