A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

День Святих Апостолів Петра і Павла!

День Святих Апостолів Петра і Павла!

Шановні мешканці та гості міста Комарна! Прийміть вітання з нагоди величного Храмового Свята – Дня пам’яті Святих Апостолів Петра і Павла!

10:59 12.07.2022

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

05.07.2022 року під головуванням міського голови Черевичника І.І. відбулась щотижнева нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради, на якій було обговорено:

17:37 05.07.2022

З Днем Національної поліції України

З Днем Національної поліції України

Шановні працівники поліції! Прийміть найщиріші вітання з Вашим професійним святом – з Днем Національної поліції України! У цей складний для нашої країни період на Вас покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних дій ворога. Сьогодні, в військовий час, працівники органів внутрішніх справ демонструють високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров’я, ризикуючи власним життям заради життя інших, сумлінно виконують свій обов’язок. Хай Ваша почесна праця повертається лише людською вдячністю. У цей день прийміть щиру подяку за самовіддану працю. Нехай удача та успіхи у роботі будуть Вашими постійними супутниками у житті! Бажаємо мужності, професійних здобутків, родинного добробуту, міцного здоров’я та щастя!

09:55 04.07.2022

Відбувся благодійний концерт «ДОПОМОЖЕМО - ПЕРЕМОЖЕМО»

Відбувся благодійний концерт «ДОПОМОЖЕМО - ПЕРЕМОЖЕМО»

Сьогодні, 3 липня 2022р., на території Комарнівського опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Комарнівської ТГ відбувся благодійний концерт «ДОПОМОЖЕМО - ПЕРЕМОЖЕМО» на підтримку Збройних Сил України  та дітей сиріт, за сприяння танцювальної студії «Фантазія» с.Бучали та м.Комарно. Організатор заходу, керівник колективу Мацьків Галина Іванівна.   Концерт пройшов в дуже теплій та дружній атмосфері. Глядачі своїми аплодисментами віддячили учасникам за чудові виступи та емоції. Упродовж концерту кожен охочий міг долучитися до збору коштів  для наших захисників та дітей сиріт. Спільними зусиллями було зібрано 20000 грн. і 2 євро на ЗСУ  та 14280 грн. для дітей сиріт. Дякуємо усім, хто долучився до благодійної акції по збору коштів. Це вкотре доводить небайдужість пересічних громадян до потреб української армії та дітей сиріт у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Ми усі тихо робимо добру справу, яка надто дорого вартує! А наші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила! Лише разом і лише до нашої Перемоги! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

21:29 03.07.2022

Робота є! Для наближення перемоги треба працювати!

Робота є! Для наближення перемоги треба працювати!

У час війни пасивне спостерігання за подіями на фронті рівнозначне бездіяльності. Наша країна потребує робочих рук для відновлення інфраструктури, відбудови пошкоджених споруд, зведення нового житла для тих, хто його втратив. Праця кожного українця – це додаткові надходження до бюджету, допомога воїнам на передовій, ліки для поранених, інвестиція в майбутнє наших дітей.

10:18 30.06.2022

Відновлення реабілітаційного та санаторно-курортного лікування!

Відновлення реабілітаційного та санаторно-курортного лікування!

З метою реалізації права застрахованих осіб та потерпілих на виробництві на отримання соціальних послуг за рахунок коштів Фонду, передбачених Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105-XIV, повідомляємо про відновлення можливості проходження реабілітаційного лікування для працюючого населення після перенесених захворювань і травм у закладах санаторно-курортного типу України за рахунок коштів Фонду.

10:16 30.06.2022

Відбувся урочистий захід з нагоди Дня Конституції України

Відбувся урочистий захід з нагоди Дня Конституції України

Конституція України  – це не лише Закон, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства.    28 червня 2022р. у приміщенні Народного дому м.Комарно відбувся урочистий захід з нагоди Дня Конституції України. У заході відзначилась молодь нашої громади, яка своїми патріотичними піснями донесла присутнім про багатство нашої держави. Не менше захоплення викликав дитячий танцювальний колектив. Міський голова Комарнівської ТГ - Ігор Черевичник у своїй промові згадав про скорботні події, які сьогодні проживає Україна та наголосив про рівні конституційні права та обов’язковість виконання законів, Конституції України. З доволі цікавою промовою виступив отець Романа Шак, який закликав не забувати і про важливість дотримання Божих законів. Зараз ми змушені кров’ю відстоювати свої конституційні права називатися українцями, жити, працювати, здобувати освіту в незалежній, цілісній та суверенній країні. Віримо у найшвидшу Перемогу українського народу та Збройних Сил України над рашизмом!   Слава Україні! Героям Слава!   Програму підготував керівник Народного дому Мирон Дудок.

23:09 28.06.2022

З Днем Конституції України!

З Днем Конституції України!

Сьогодні відзначаємо День Конституції України. День, коли наша Держава 1996 року отримала Головний документ, який закріпив правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.Основний Закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності , які сповідують усі цивілізовані країни світу. Саме Конституція України визначила найвищою соціальною цінністю – життя людини, її здоров’я, честь і гідність, проголосила основні принципи народовладдя, гуманізму та законності. Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни. Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну громаду, що побудована на демократичних і правових засадах.

10:31 28.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень