A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

25 жовтня в Україні День військового капелана.

25 жовтня в Україні День військового капелана.

Значення служіння військових душпастирів переоцінити важко. Озброєні словом Божим і вірою військові капелани тримають дуже важливу оборону — духовну, а у війні найперше перемагає дух. А ще військові духівники допомагають нашим воїнам долати страх і гнів у серці, полегшують біль втрат, вселяють у них віру та надію. Всечесні отці, в ці непрості часи разом з українським народом, з українським військом Ви перебуваєте на передовій боротьби за наше майбутнє. Дякуємо кожному з Вас, адже це був Ваш вибір. Кожен з Вас мав можливість сказати «так» або «ні». Ви відгукнулися на заклик України, на заклик Бога, який каже, що немає більшого подвигу, як віддати душу за ближнього свого. Вітаємо з Днем капелана! Здоров'я Вам, шановні отці, мужності та Божої підтримки. Честь і хвала українським капеланам, що несуть Слово Боже нашим Захисникам!

13:48 25.10.2022

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

25.10.2022 року під головуванням в.п. міського голови Вовка І.К. відбулась щотижнева нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради, на якій було обговорено:

10:51 25.10.2022

Виїзний семінар керівників відділів Львівської РВА під головуванням начальниці Христина Замула в Комарнівській ТГ

Виїзний семінар керівників відділів Львівської РВА під головуванням начальниці Христина Замула в Комарнівській ТГ

Комарнівська громада - яскравий промінь Львівського району. Сьогодні 20 жовтня 2022 року відбувся виїздний семінар керівників відділів Львівської РВА під головуванням начальниці Христина Замула. Цікава зустріч для нашої громади. Такі моменти дозволяють сприймати реальності сучасних випробовувань та знаходити шляхи їх вирішення. В робочому процесі було відвідано ряд підприємств нашої громади та визначні культурні місця. Приємно наші гості були вражені Комарнівською Малою Академією Мистецтв, Комарнівською музичною школою. Переможненський садочок та адмінбудівля Переможненського старостинського округу вразили ідеальним порядком та чистотою. Шелтер для ВПО, Комарнівська поліклініка та Комарнівська лікарня вразили організацією роботи. Народний Дім с.Бучали, Фабрика Іграшок, підприємство по виготовленню екологічних паперових стаканчиків, ряд інших підприємств - ми маємо ким пишатися. Тільки разом йдемо до Перемоги. Слава Україні!!!

19:57 20.10.2022

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

17.10.2022 року під головуванням міського голови Черевичника І.І. відбулась щотижнева нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради, на якій було обговорено:

12:51 17.10.2022

З Днем захисника і захисниць України, Днем Українського козацтва,  зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці та 80-ї річниці створення УПА

З Днем захисника і захисниць України, Днем Українського козацтва, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та 80-ї річниці створення УПА

Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза поневолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги. 14 жовтня вписане у календар української історії, як день захисників і захисниць України. Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. Цьогоріч, через повномасштабне вторгнення росії, це свято для кожного українця набуло нового значення. Висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляємо голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави. Бажаємо українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України! Мирного неба  над головою усім нам! Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!

10:29 14.10.2022

День міжнародних зустрічей в м.Комарно

День міжнародних зустрічей в м.Комарно

06.10.2022 р відбувся ряд зустрічей із представниками європейських країн. Представники Швеції провели огляд ряду навчальних та дошкільних закладів, де були вивчені потреби, які спробуємо спільно вирішити. В процесі зустрічі було підготовлено відповідні клопотання про надання допомоги. Також наше місто відвідали представники Данії та благодійного фонду Рокада . Спільно було оглянуто приміщення Комарнівської лікарні, де проживають внутрішньо-переміщені особи. Маємо надію на подальшу співпрацю і щиро дякуємо за турботу про нашу громаду і допомогу нашій державі. Разом до Перемоги. Слава Україні!!!

13:45 07.10.2022

Карітас в Комарно - реальна допомога

Карітас в Комарно - реальна допомога

Вчора 06.10.2022 року БО Карітас Стрийської єпархії вкотре завітала до нашого міста. Завдяки їхній допомозі наші малозабезпечені громадяни та внутрішньо-переміщені особи отримали гуманітарну допомогу. Зважаючи на складну економічну ситуацію, така допомога є вкрай важливою для людей, які її потребують. Надіємося на подальшу співпрацю та порозуміння у спільних задумах.

13:43 07.10.2022

Допомога від компанії UNICEF БО "Українська освітня платформа"

Допомога від компанії UNICEF БО "Українська освітня платформа"

Сьогодні Комарнівська міська рада отримала суттєву допомогу від компанії UNICEF БО "Українська освітня платформа". Ми сприяємо розвитку спорту, бо у здоровому тілі - здоровий дух! Адже спорт допомагає дитині не тільки стати здоровішою та зміцнити імунітет, але й набратись впевненості, вольових якостей, навчитись дисципліні та взаємодії з однолітками.

19:09 05.10.2022

Центр безпеки в м.Комарно

Центр безпеки в м.Комарно

Отримали сьогодні 05 жовтня 2022 року пожежну машину для Комарнівської громади. Тож, об'єднавши всі ектренні служби, зможемо сформувати своєрідний центр безпеки. Пожежна машина надана Великолюбінською селищною радою в рамках меморандуму про співпрацю. Маємо швидку допомогу нашої вторинки, екстренну медичну допомогу. Наступним кроком буде затвердження програми функціонування добровільної пожежної команди ДПК м.Комарно. Також одночасно розглядається питання про можливість формування пункту поліцейського офіцера громади на базі Комарнівської міської лікарні. Тоді будуть закриті всі три безпекові вітки - пожежна, медична та охоронна. Дякуємо нашим духовним наставникам о.Андрію Хмілю та о.Олегу Федишину за освячення транспортних засобів, приміщення та потенційного персоналу. Подяка людям, які допомагають нашій громаді, РУ ГУ ДСНС України у Львівській області за матеріальне забезпечення. Дякуємо Збройним Силам України за впевненість у завтрашньому дні. Разом до Перемоги. Слава Україні.

19:07 05.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень