A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Виплата Орендарем орендної плати за користування городами у с. Бучали

Виплата Орендарем орендної плати за користування городами у с. Бучали

До уваги власників городів в масиві «За Доком» (права сторона до колії) в с.Бучали, які здали свої ділянки в оренду. В четвер 5 січня 2023 р. орієнтовно в 1100 год. на території колишнього бурякопункту в с.Бучали буде проводитись виплата Орендарем орендної плати за користування городами зерном. Власникам городів для одержання зерна мати з собою паспорт, ідентифікаційний код і порожні мішки для пшениці.

17:49 03.01.2023

Створення добровільної пожежної команди

Створення добровільної пожежної команди

За період формування ми надбали 2 спеціалізовані транспортні засоби призначені для ліквідації надзвичайних ситуацій. Особлива подяка Великолюбінській ТГ, яка згідно меморандуму про співпрацю, передала Комарнівській громаді автомобіль STEYR, благодійнику Андрію Пеленському, який допоміг придбати пожежний автомобіль VOLKSWAGEN LT максимально обладнаний. З боку міської громади напрацьована програма, яка дає можливість укомплектувати транспортні засоби, привести в порядок приміщення де будуть знаходитись автомобілі, страхування та профільне навчання добровольців. На сьогоднішній день проводяться галузеві навчання які дають можливість нашим добровольцям приймати участь при запобіганні та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Проводиться одне з періодичних занять у теоретичних і практичних площинах із застосуванням спецтехніки та відповідних засобів у одному із пунктів незламності, який функціонує на території Комарнівської міської лікарні по вул.Самбірська, 26. Комарнівська міська рада висловлює подяку викладачам - Кравцю Любомиру Ігоровичу та Гузару Назарію Ігоровичу Навчального пункту АРЗСП головного управління ГУ ДСНС України у Львівській області за максимально надану допомогу у навчанні. Запрошуємо активних жителів громади записуватись у члени добровільної пожежної команди, адже безпека громади понад усе. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

14:42 03.01.2023

Підсумки роботи у 2022р.

Підсумки роботи у 2022р.

30 грудня 2022р. під головуванням міського голови проведено підсумкову нараду з керівниками відділів та комунальними установами міської ради.

16:29 30.12.2022

З Новим роком та Різдвом Христовим

З Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні мешканці та гості Комарнівської територіальної громади!   Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Різдво - це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Ці дні завжди були часом сімейного єднання. Та на жаль, цьогоріч ми зустрічаємо свята у час повномасштабної війни. За родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих серцю. Хтось міцно тримає оборону на бойових позиціях, а ангельське воїнство охороняє нас з небес. Багатьох розділяють війна та кордони.   Завдяки нашим захисникам, волонтерам та громадянам, Україна вистояла. Жодні сили зла не змогли перешкодити народженню Божого дитяти. Так, ніщо не зможе зупинити нас на шляху до перемоги. Отож бажаю Вам добра, здоров’я, успіхів завжди та у всьому, перемоги над ворогом. Славімо Господа нашого Ісуса Христа, віримо в Збройні Сили України, цінуймо своїх рідних та нашу неньку Україну.   Христос Народився! Славімо його!   З повагою міський голова             Ігор ЧЕРЕВИЧНИК

16:18 30.12.2022

Оголошення про початок громадського обговорення містобудівної документації – проектів детальних планів території

Оголошення про початок громадського обговорення містобудівної документації – проектів детальних планів території

Комарнівська міська рада повідомляє про оприлюднення проектів детальних планів території для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації -будівництва та експлуатації та обслуговування антенно-щоглових споруд в с. Переможне та с.Грімне Львівського району Львівської області.

14:36 29.12.2022

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

26.12.2022 року під головуванням міського голови Черевичника І.І. відбулась щотижнева нарада з начальниками відділів, та керівниками комунальних підприємств міської ради, на якій було обговорено:

11:25 26.12.2022

Вітання з Різдвом

Вітання з Різдвом

Комарнівська міська рада вітає з чистим і світлим святом. Нехай Різдво Христове розтопить всі печалі й відкриє двері до щастя і великого дива, хай доля позбавить від заздрості і лестощів, нехай буде місце у серці для любові і честі, хай освітлює шлях яскраве світло надії і сяйво успіху.

17:17 24.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень