A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Підсумки бюджету 2022 року

Підсумки бюджету 2022 року

Сьогодні 31.01.2022р. в приміщенні Комарнівської міської ради відбулася підсумкова нарада виконання бюджету та роботи фінансового відділу ради за участі начальниці Управління фінансів Львівської РВА Ольги Паночко, головних бухгалтерів ради і комунальних підприємств.

09:57 01.02.2023

З Днем Соборності України

З Днем Соборності України

Цей день став символом об’єднання України, реальним втіленням споконвічної мрії українців про свою суверенну державу, нагадуванням, що ми – єдина держава, єдиний народ! У День Соборності України згадаємо усіх борців за українську державність, які ціною власного життя віками виборювали право на вільну, незалежну, соборну Україну. Щиро дякуємо кожному, хто нині продовжує справу героїв-патріотів, відстоює територіальну цілісність України. У цей святковий день бажаємо всім миру і злагоди, здоров'я, добробуту, плідної праці на благо держави. Нехай любов до рідного краю об’єднує та згуртовує нас в ім’я соборної, демократичної та процвітаючої України. З Днем Соборності! Слава Україні та її народу! Героям Слава!

10:27 22.01.2023

Урочисте нагородження юних талантів та спортсменів

Урочисте нагородження юних талантів та спортсменів

Кожен українець на своєму фронті доводить, що ми сильна, мужня і освічена нація. Усупереч військовій агресії, випускники, учасники олімпіад, спортивних змагань щоденно готувалися, аби перемогти і підкорити нові вершини.   13.01.2023 року у приміщенні Комарнівської міської ради вперше відбулося урочисте нагородження юних талантів та спортсменів. Це відкриття літопису Комарнівської міської ради з роботи із активною молоддю громади, яка має бажання вчитися, творити, досягати перемог. Міський голова Ігор Черевичник вручив подяки переможцям II етапу з Всеукраїнських учнівських олімпіад, випускникам за здобутий найвищий 200-бальний показник у складанні національного мультипредметного тесту з навчальних дисциплін, призерам спортивних Міжнародних, Всеукраїнських, обласних змагань та їх наставникам. Учні, випускники, вчителі та тренери отримають фінансову винагороду з місцевого бюджету. З вітальним словом виступили заступник з гуманітарних питань Комарнівської міської ради Б. С. Винарчик та начальник гуманітарного відділу І. М. Шугало, виразили вдячність дітям, які обрали свій шлях розвитку, побажали їм впевненості у своїх силах. З метою підтримки обдарованої молоді виконкомом Комарнівської міської ради передбачено кошти на придбання подарунків та грошових винагород юним талантам та їх наставникам.   Бажаємо оптимізму, творчого злету, натхнення на нові звершення.

22:32 13.01.2023

Різдвяне дійство у Народному домі м. Комарно

Різдвяне дійство у Народному домі м. Комарно

15 січня о 15.00 год. у Народному домі м.Комарно відбудеться Різдвяне дійство у виконанні: Хору церкви Архистратига Михаїла, м.Комарно; Викладачів та учнів Комарнівської музичної школи; Учасників художньої самодіяльності Народного дому.

17:04 10.01.2023

Виплата Орендарем орендної плати за користування городами у с. Бучали

Виплата Орендарем орендної плати за користування городами у с. Бучали

До уваги власників городів в масиві «За Доком» (права сторона до колії) в с.Бучали, які здали свої ділянки в оренду. В четвер 5 січня 2023 р. орієнтовно в 1100 год. на території колишнього бурякопункту в с.Бучали буде проводитись виплата Орендарем орендної плати за користування городами зерном. Власникам городів для одержання зерна мати з собою паспорт, ідентифікаційний код і порожні мішки для пшениці.

17:49 03.01.2023

Створення добровільної пожежної команди

Створення добровільної пожежної команди

За період формування ми надбали 2 спеціалізовані транспортні засоби призначені для ліквідації надзвичайних ситуацій. Особлива подяка Великолюбінській ТГ, яка згідно меморандуму про співпрацю, передала Комарнівській громаді автомобіль STEYR, благодійнику Андрію Пеленському, який допоміг придбати пожежний автомобіль VOLKSWAGEN LT максимально обладнаний. З боку міської громади напрацьована програма, яка дає можливість укомплектувати транспортні засоби, привести в порядок приміщення де будуть знаходитись автомобілі, страхування та профільне навчання добровольців. На сьогоднішній день проводяться галузеві навчання які дають можливість нашим добровольцям приймати участь при запобіганні та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Проводиться одне з періодичних занять у теоретичних і практичних площинах із застосуванням спецтехніки та відповідних засобів у одному із пунктів незламності, який функціонує на території Комарнівської міської лікарні по вул.Самбірська, 26. Комарнівська міська рада висловлює подяку викладачам - Кравцю Любомиру Ігоровичу та Гузару Назарію Ігоровичу Навчального пункту АРЗСП головного управління ГУ ДСНС України у Львівській області за максимально надану допомогу у навчанні. Запрошуємо активних жителів громади записуватись у члени добровільної пожежної команди, адже безпека громади понад усе. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

14:42 03.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень