A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Карітас в Комарно - реальна допомога

Вчора 06.10.2022 року БО Карітас Стрийської єпархії вкотре завітала до нашого міста. Завдяки їхній допомозі наші малозабезпечені громадяни та внутрішньо-переміщені особи отримали гуманітарну допомогу. Зважаючи на складну економічну ситуацію, така допомога є вкрай важливою для людей, які її потребують. Надіємося на подальшу співпрацю та порозуміння у спільних задумах.

13:43 07.10.2022

Допомога від компанії UNICEF БО "Українська освітня платформа"

Сьогодні Комарнівська міська рада отримала суттєву допомогу від компанії UNICEF БО "Українська освітня платформа". Ми сприяємо розвитку спорту, бо у здоровому тілі - здоровий дух! Адже спорт допомагає дитині не тільки стати здоровішою та зміцнити імунітет, але й набратись впевненості, вольових якостей, навчитись дисципліні та взаємодії з однолітками.

19:09 05.10.2022

Центр безпеки в м.Комарно

Отримали сьогодні 05 жовтня 2022 року пожежну машину для Комарнівської громади. Тож, об'єднавши всі ектренні служби, зможемо сформувати своєрідний центр безпеки. Пожежна машина надана Великолюбінською селищною радою в рамках меморандуму про співпрацю. Маємо швидку допомогу нашої вторинки, екстренну медичну допомогу. Наступним кроком буде затвердження програми функціонування добровільної пожежної команди ДПК м.Комарно. Також одночасно розглядається питання про можливість формування пункту поліцейського офіцера громади на базі Комарнівської міської лікарні. Тоді будуть закриті всі три безпекові вітки - пожежна, медична та охоронна. Дякуємо нашим духовним наставникам о.Андрію Хмілю та о.Олегу Федишину за освячення транспортних засобів, приміщення та потенційного персоналу. Подяка людям, які допомагають нашій громаді, РУ ГУ ДСНС України у Львівській області за матеріальне забезпечення. Дякуємо Збройним Силам України за впевненість у завтрашньому дні. Разом до Перемоги. Слава Україні.

19:07 05.10.2022

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

04.10.2022 року під головуванням міського голови Черевичника І.І. відбулась щотижнева нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради, на якій було обговорено:

12:47 04.10.2022

Вітаємо із Всесвітнім днем вчителя!

Учитель – благородна професія, адже саме вчителі виховують і приводять у дорослий світ людей, які ще вчора були малюками. Вітаємо вас із Всесвітнім днем вчителя! Бажаємо терпіння, життєвих сил і щоб все те, чим ви ділитеся з дітьми, поверталося до вас в триразовому розмірі! Зі святом!

12:47 02.10.2022

Ветерани, члени їхніх сімей і родини загиблих Захисників та Захисниць можуть отримати від 500 000 до 1 000 0000 гривень на ведення власної справи.

З метою забезпечення підтримки ветеранів та членів сімей ветеранів, подальшої їх реадаптації та реінтеграції до мирного життя через відповідні проєкти відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14 липня 2021р. № 720 ?Про утворення бюджетної установи “Український ветеранський фонд” у сфері управління Міністерства у справах ветеранів України була утворена бюджетна установа “Український ветеранський фонд” (далі – Фонд). Одним із основних завдань Фонду є сприяння соціальному захисту ветеранів та членів сімей ветеранів шляхом підтримки та реалізації проєктів, які спрямовані на підтримку ведення підприємницької діяльності ветеранами та сприяння у їх працевлаштуванні. В Українському ветеранському фонді, який діє при Мінветеранів, до 05 жовтня триває конкурс фінансової підтримки ветеранського бізнесу. Ветерани, члени їхніх сімей і родини загиблих Захисників та Захисниць можуть отримати від 500 000 до 1 000 0000 гривень на ведення власної справи.   Старт прийому заявок – 5 вересня Останній день прийому заявок – 5 жовтня (до 18:00 за київським часом). Сума фінансування проєктів: Мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн Максимальна запитувана сума на проєкт – 1 000 000 грн Подавати заявки на фінансування проєктів можуть: ветерани, члени сімей ветеранів війни загиблих (померлих) та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці; юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України   Для того, щоб отримати фінансування, ветеранам чи членам їхніх родин необхідно: бути засновниками бізнесу (мати ФОП чи ТОВ) підготувати всі документи: кошторис проєкту, резюме членів команди, терміни реалізації тощо. Перелік документів та умови: https://veteranfund.com.ua/contests/varto/ заповнити заявку за посиланням: https://uvfproject.com.ua

16:05 30.09.2022

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

Бажаємо, щоб кожен день приходили нові читачі і черпали знання в ваших стінах. Нехай полиці заповнять нові книги, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче!

11:04 30.09.2022

У Народному домі м.Комарно відбувся захід з нагоди професійного свята Дня позашкілля, Дня вихователя і всіх дошкільних працівників.

Щороку восени ми відзначаємо День вчителя, День позашкілля, День вихователя і всіх дошкільних працівників. Цей день вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дітей  на їх життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців. Голова Комарнівської ТГ - Ігор Черевичник вручив грамоти та звернувся з вітальними словами до освітян зусиллями яких твориться майбутнє нашої громади та всієї країни, наголосив про педагогічну майстерність, турботу про молоде покоління і безкорисливе добро, яке вони віддають дітям. Також до вітань долучився начальник гуманітарного відділу Іван Шугало. У своїй промові він підкреслив велич і мудрість значення вчителя. В заході взяла участь Катерина Кеньо – депутат обласної ради, яка подякувала освітянам за відповідальне ставлення до свого покликання. Окрасою свята стали юні таланти, солісти, декламатори, вокальний ансамбль викладачів музичної школи та молодіжний драматичний колектив Народного дому с.Переможне з виставою «Ой не ходи, Грицю, та й на вечорниці» за твором Ліни Костенко «Маруся Чурай».

17:49 29.09.2022

Сьогодні, 27 вересня, професійне свято відзначають вихователі і всі дошкільні працівники.

Вітаємо зі святом усіх працівників дошкільних установ. Ви віддаєте щодня тепло своїх сердець дітям! Хай ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців в дитячому садку на день радості і щастя! Міцного здоров’я вам, миру вашим родинам, натхнення, успіхів і перемог!

10:44 27.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень