A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочистості з нагоди Дня Прапора

Урочистості з нагоди Дня Прапора

Сьогодні  23.08.2022 на центральній площі міста Комарно відбулися урочистості з нагоди Дня Прапора.  В заході приймали участь жителі Комарнівської громади та гості міста. Духовенство громади відслужило молотивну літургію та освятило Державний Прапор України. Зі словами привітань виступив міський голова Ігор Черевичник. Державний прапор було піднято Соломією Слонівською та Олегом Клісовським.

17:58 23.08.2022

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

23.08.2022 року під головуванням міського голови Черевичника І.І. відбулась щотижнева нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради, на якій було обговорено:

17:15 23.08.2022

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

16.08.2022 року під головуванням міського голови Черевичника І.І. відбулась щотижнева нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради, на якій було обговорено:

10:04 17.08.2022

Неймовірна екскурсія дітей нашої громади у музей "Жива Історія"

Неймовірна екскурсія дітей нашої громади у музей "Жива Історія"

1.08.2022 року, за сприяння працівників соціального захисту, служби у справах дітей та гуманітарного відділу Комарнівської міської ради була організована військово-історична екскурсія для дітей які тимчасово проживають на території Комарнівської громади та дітей пільгових категорій. Військово-історична екскурсія "Жива Історія" - музей про події часів Першої і Другої світових воєн, Визвольної боротьби, які відбувалися на території України у двадцятому сторіччі та московсько-української війни, яка триває з 2014 року. Експозиція розташована на польовій фортифікації лінії оборони. На відміну від традиційних музеїв діти взаємодіяли з експозиціями: одягали військові мундири різних армій, потримали зброю різних періодів, каталися на військовій техніці (що особливо дуже сподобалося дітям), відвідали Криївку УПА, мали можливість сфотографуватися з технікою та в одностроях. Також діти відвідали територію з фортифікаційними спорудами та технікою. На завершення екскурсії діти смакували українські страви. Вивчати історію можна цікаво, самі ж діти залишились у захваті та отримали море вражень та емоцій. Також ми хочемо висловити велику подяку працівникам Військово-історична екскурсія "Жива Історія" за тепле ставлення та турботу про наших дітей!  

15:25 02.08.2022

У місті Комарно чергують мобільні медичні бригади  зі Шпиталю Шептицького

У місті Комарно чергують мобільні медичні бригади зі Шпиталю Шептицького

До уваги внутрішньо переміщених осіб та жителів громади!   З  20 до 22 липня у м. Комарно за адресою вул.. Січових Стрільців, 28 (медична палатка біля МАМ) чергуватимуть мобільні медичні бригади  зі Шпиталю Шептицького (Львів). Ви зможете безкоштовно звернутися до таких медичних фахівців: лікар-терапевт та/або сімейний лікар  (первинний огляд пацієнтів та скерування до вузькопрофільного спеціаліста за потреби) психолог  (психологічна консультація і допомога, робота з психологічними травмами, ПТСР, тривожністю та депресією) лікар з медицини невідкладних станів  (запис електрокардіограми, невідкладна допомога на місці огляду і при потребі транспортування до найближчого лікувального закладу) Всі доступні послуги надаються безкоштовно! Також є можливість вакцинації від Covid-19. Про це запитуйте в лікаря під час прийому. Прийом та огляд пацієнтів відбуватиметься з 11 до  18 години. Через декілька днів після візиту спеціалістів відбудеться поставка деяких медикаментів, які можна буде отримати безкоштовно! Деталі за телефоном: 0679375972 – Іван Михайлович

12:45 20.07.2022

День міста Комарна

День міста Комарна

День міста Комарна – надзвичайно важливий захід для усіх містян і тих, хто проживає зараз у ньому, жив раніше чи просто відвідував колись м.Комарно — для всіх тих, хто любить наше місто і пишається ним. Це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати за що ми його цінуємо та пишаємося.   Сьогодні 17 липня 2022р. на площі Івана Франка у м.Комарно відбулися урочистості з нагоди Дня міста Комарна. Урочисту частину розпочали з вітальних слів і спільної молитви  отець Олег Федиши та отець Андрій Хміль. Комарняни хвилиною мовчання  вшанували пам’ять воїнів, земляків та мирних жителів, які поклали свої життя захищаючи батьківщину від ворожих посягань. Мешканців та гостей міста привітав голова Комарнівської ТГ - Ігор Черевичник. Цікавими історичними фактами про Комарно ознайомив вчитель історії Роман Варфоломієв. Приємне враження справив на всіх присутніх хор храму  арх.Божого Михаїла ПЦУ м.Комарна під керівництвом Лесі Гуменчик. Із задоволенням вітали комарнян своїми виступами солісти, вокальний ансамбль викладачів музичної школи, талановита комарнянка Марія Кісіль з авторською піснею «Поверніть мені дім». Також були вручені грамоти  тим мешканцям, колективу, гостю нашого міста і волонтеру, працівникам поліції  та волонтерському руху «Єдність» м.Комарна, які вносять свій вклад в розвиток громади та захищають права та свободу громадян. Бажаючі мали змогу приєднатися до збору коштів на підтримку ЗСУ. Спільними зусиллями було зібрано 6102 грн. Щира подяка усім гостям, учасникам та організаторам заходу за позитивні емоції і допомогу ЗСУ. І тільки разом до перемоги!

22:28 17.07.2022

День Святих Апостолів Петра і Павла!

День Святих Апостолів Петра і Павла!

Шановні мешканці та гості міста Комарна! Прийміть вітання з нагоди величного Храмового Свята – Дня пам’яті Святих Апостолів Петра і Павла!

10:59 12.07.2022

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради.

05.07.2022 року під головуванням міського голови Черевичника І.І. відбулась щотижнева нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради, на якій було обговорено:

17:37 05.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень