A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Планове відключення газопостачання

Планове відключення газопостачання

Городоцька дільниця "Яворівського відділення" АТ "Львівгаз" повідомляє, що 21 грудня 2022 року о 08:00 у зв'язку з врізанням ВОГ в існуючий газопровід середнього тиску Д-325 мм-1 шт., Д-200мм - 1 шт. ГРС Великий Любінь буде припинено газопостачання на наступні населені пункти: смт. Великий Любінь м. Комарно с. Завидовичі с. Зашковичі с. Залужани с. Поріччя с. Піски с. Бірче с. Малий Любінь с. Косівець с. Чуловичі с. Якимчиці с. Кліцько с. Заболоття с. Грімне с. Татаринів с. Грабино с. Підзвіринець с. Лівчиці с. Андріанів   Відновлення подачі газу буде проводитись 21 грудня 2022 року з 16.00 год. по мірі виконання робіт Просимо перекрити крани перед газовими приладами та не залишати їх без нагляду. При появі запаху газу телефонувати 104

14:05 20.12.2022

У війні з російським агресором  13 грудня 2022 року загинув наш земляк, Затворницький Олексій Степанович, 1978 року народження, житель села Якимчиці.

У війні з російським агресором 13 грудня 2022 року загинув наш земляк, Затворницький Олексій Степанович, 1978 року народження, житель села Якимчиці.

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших воїнів. У війні з російським агресором 13 грудня 2022 року в районі н.п.Яковлівка Донецької області загинув наш земляк, Затворницький Олексій Степанович, 1978 року народження, житель села Якимчиці. Комарнівська міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Ігор Черевичник висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя – Олексія Затворницького. Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають! Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

11:17 16.12.2022

Зустрічі дітей зі СВЯТИМ МИКОЛАЄМ, 18 грудня

Зустрічі дітей зі СВЯТИМ МИКОЛАЄМ, 18 грудня

18 грудня о 16.00 год. у Народному домі м.Комарно відбудеться святкове дійство зустрічі дітей зі СВЯТИМ МИКОЛАЄМ. Майстер клас по виготовленню різдвяних  віночків о 15.00 год.

11:13 16.12.2022

Виплата Орендарем орендної плати за користування городами у с. Бучали

Виплата Орендарем орендної плати за користування городами у с. Бучали

До уваги власників городів в масиві «За Доком» (права сторона до колії) в с.Бучали, які здали свої ділянки в оренду. В п’ятницю 9 грудня 2022 року о 10.00 год. в Народному Домі с.Бучали буде проводитись виплата Орендарем орендної плати за користування городами грошима. Власникам городів для одержання грошей мати з собою паспорт та ідентифікаційний код! Виплата орендної плати зерном буде проводитись пізніше на території колишнього бурякопункту. Про дату і час розрахунку зерном буде повідомлено додатково.

14:41 07.12.2022

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування! Бажаємо від щирого серця — усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку нашої громади, відродженню сіл і селищ нашого краю, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

10:21 07.12.2022

День Збройних Сил України

День Збройних Сил України

Сьогодні святкуємо День сили й могутності української армії — День Збройних сил України. Загартовані в боях з агресором, ви щодня демонструєте стійкість, непереможний характер, відвагу та мужність, доводячи, що немає такої сили, яка може здолати волю до перемоги. Ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Дякуємо Вам, захисники й захисниці, за Вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини. Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій. Виявлений вами патріотизм, висока професійна майстерність та відданість України під час виконання бойових завдань є взірцем для наслідування майбутніх захисників нашої держави. Бажаємо вам та вашим родинам незламної віри, достатку, вдачі, перемог і нових звершень в ім’я зміцнення обороноздатності Української держави!

09:58 06.12.2022

5 грудня - Міжнародний день волонтера

5 грудня - Міжнародний день волонтера

Дорогі волонтери!   З професійним святом! Завдяки вам і вашим зусиллям, цей світ стає добрішим, безпечнішим, щасливішим. Без вас неможлива була б перемога України! Щастя вам, процвітання, життєвої енергії, нових важливих досягнень. З Днем волонтера!

15:23 05.12.2022

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ У КОМАРНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

ПУНКТИ НЕЗЛАМНОСТІ У КОМАРНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Зараз по всій Україні розгортають Пункти Незламності. Місце твоєї безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. У Пунктах Незламності, не зважаючи на відключення електроенергії, передбачається наявність: тепла, води, освітлення, Інтернету, живлення для мобільних, місця для відпочинку, аптечки.   Комарнівська територіальна громада: Народний дім м. Комарно. Адреса: м. Комарно вул. Січових Стрільців 40 КНП "Комарнівська Поліклініка". Адреса: м. Комарно вул. Самбірська 26 Мапа із наявними ПН розміщена на спеціальному сайті: https://nezlamnist.gov.ua/

10:57 29.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень