Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Про РРО/ПРРО під час «гарячої лінії» у Городоцькій ДПІ

Дата: 26.09.2023 12:35
Кількість переглядів: 126

        Інформаційно-роз’яснювальна кампанія щодо нововведень по РРО/ПРРО продовжується. В рамках цієї кампанії сьогодні проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» у Городоцькій ДПІ.

         Так, заступник начальника Городоцької ДПІ Орест Мельник поінформував додзвонювачів, що у зв’язку із набранням чинності 01.08.2023 Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким, зокрема, внесено зміни до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», забороняється робота ПРРО в режимі офлайн, якщо таким ПРРО не отримано діапазон фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером ДПС, які присвоюються розрахунковим документам ПРРО, що працює в режимі офлайн. 

Фото без описуФото без опису

Також, надав відповіді платникам платникам як зареєструвати РРО/ПРРО та з якої дати вводяться штрафні санкції для всіх суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

Про право на податкову знижку розповіли під час «гарячої лінії» у Городоцькій ДПІ

 

        У Городоцькій ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», під час якої старший державний інспектор Ірина Соловій розповіла додзвонювачам про право на податкову знижку.

        Під час сеансу платники отримали відповіді як можна скористатися податковою знижкою, що собою являє податкова знижка що включається до податкової знижки. Також, наголосив на зручності подачі декларації через сервіс "Електронний кабінет", який автоматично заповнює інформацію про доходи згідно вибраного періоду та перевіряє заповнену декларацію за даними ДПС. Через цей сервіс платники податків можуть також подавати іншу звітність, переглядати подану звітність, листуватися з податковою та перевіряти стан розрахунків з бюджетом на наявність податкового боргу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень