A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ

Дата: 27.09.2023 12:37
Кількість переглядів: 181

Cьогодні в приміщенні Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області відбулася зустріч студентів “Вишнянського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування” Економічного відділення за спеціальністю: Облік і оподаткування, фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок” у межах ознайомлення з особливостями вибору майбутньої професії.

      Зі студентами зустрівся в. о. начальника – начальник відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Орест Мельник, який розповів про основні завдання, над якими працює податкова, про історію створення служби, про особливості роботи в умовах воєнного часу, зупинився на тому, що  в органах ДПС зараз активно триває процес діджиталізації, впровадження електронних сервісів.  

      Відбулася дискусія, в ході якої студентам були надані відповіді на їхні численні запитання фахівцями податкової служби. Відтак студентів цікавили особливості ведення бізнесу в умовах воєнного часу, умови проходження практики у податковій, зарплата податківців тощо. 

 Податківці розповіли студентам про особливості формування та встановлення податкової системи України, про податки і збори, налосили їм про обов’язок застосування РРО (касових апаратів) чи програмних РРО у разі проведення готівкових розрахунків, згідно вимог, які діють ще з 1 січня 2022 року для всіх суб’єктів господарювання, крім платників єдиного податку першої групи, при цьому додали, що з 1 жовтня 2023 року Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX відновлено застосування штрафних фінансових санкцій за порушення платниками податків при проведенні розрахункових операцій. 

 

        Пізнавальним та інформативним було ознайомлення із послугами, які надає центр обслуговування платників Городоцької ДПІ. Фахівці ЦОПП розповіли про сучасні нововведення та електронні сервіси, зокрема електронний кабінет платника податків, який значно полегшує роботу суб’єктів господарювання, ознайомили із видами адміністративних послуг, зазначили основні інновації щодо підвищення якості обслуговування фізичних осіб й бізнесу, розповідали студентам про основи податкової грамотності та можливості спілкування з податківцями з використанням сучасних інформаційних технологій.

 Цікавою для молоді була інформація про право на податкову знижку на навчання,  та   екскурсія по структурних підрозділах інспекції.

 

На завершення, студенти коледжу та викладачі Устиновська Т.Є. і Клебан О.Д. подякували фахівцям податкової за інформативну та пізнавальну екскурсію, а працівники Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській  області побажали юнакам і дівчатам успішного навчання, досягнення поставлених цілей та, у майбутньому, бути сумлінними платниками податків. Запросили студентів приходити на практику та стажування до Головного управління ДПС у Львівській області, щоб колись стати працівниками податкової служби. При цьому наголосили, що податкова служба зацікавлена у молодих амбітних працівниках. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень