A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Публікації

Трудовий договір та цивільно-правова угода: як не помилитися роботодавцю у виборі?

Чинним законодавством передбачена можливість укладання як трудових договорів, так і цивільно-правових угод про надання послуг чи виконання робіт. У чому ж різниця між трудовим та цивільно-правовим договором? Безперечно, офіційне оформлення трудових відносин є перевагою як для працівника так і для працедавця.  Предметом трудового договору є процес, який не передбачає будь-якого кінцевого результату. Предметом договору цивільно-правового характеру є кінцевий результат, тобто одна сторона зобов’язується на свій ризик виконати точно визначену роботу за завданням іншої сторони.

08:49 09.06.2021

Про плату за землю

Плата за землю – це обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності. Виходячи з кадастрової оцінки земель - їх якості та місце розташування, встановлюють плату за використання землі. Власники земельних ділянок і землекористувачі сплачують земельний податок з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою.

12:46 04.06.2021

Організація освітнього процесу в умовах дистанційного навчання

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.

11:01 26.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень