A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Публікації

Про останні зміни у застосуванні РРО

Про останні зміни у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій йшлося під час проведення тренінгів в Центрі обслуговування платників Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області.

16:00 18.06.2021

Міністерство соціальної політики України продовжує надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян з приводу нового порядку призначення і нарахування субсидій.

З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Міністерство соціальної політики України продовжує надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян з приводу нового порядку призначення і нарахування субсидій.

14:31 18.06.2021

«Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»

У зв’язку із прийняттям Верховною Радою України 28.04.2021 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» (№1423-IX), який кардинально реформує систему управління земельних правовідносин для спрощення доступу до земельних ресурсів населення та бізнесу, скасовує зайві дозволи та дублювання процедур перевірки документації із землеустрою та інше, інформуємо наступне. Львівською обласною державною адміністрацією проведено аналіз тексту згаданого Закону та сформовано вибірку основних положень у вигляді пам’ятки.

09:32 18.06.2021

Відкриття ринку землі в Україні

1 липня 2021 року,  набирає чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо умов обігу земель сільськогосподарського призначення», який має відкрити ринок землі та дозволити громадянам вільно купувати та продавати землі сільськогосподарського призначення які належать їм на праві приватної власності.

09:54 14.06.2021

ТЕРМІНИ ОФОРМЛЕННЯ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НА ЗЕМЕЛЬНІ ПАЇ

Відповідно до ст. 13 Закону України “Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)” у разі якщо до 1 січня 2025 року власник невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформив право власності на земельну ділянку, він вважається таким, що відмовився від одержання земельної ділянки.

14:59 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень