A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ АПТЕЧНИХ ЗАКЛАДІВ, ЯКІ ЗДІЙСНЮВАТИМУТЬ МЕДИКАМЕНТОЗНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ГРОМАДЯН

Дата: 17.03.2023 09:04
Кількість переглядів: 209

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ АПТЕЧНИХ ЗАКЛАДІВ, ЯКІ ЗДІЙСНЮВАТИМУТЬ МЕДИКАМЕНТОЗНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ГРОМАДЯН

 

17 березня 2023

Організатором проведення конкурсу з визначення аптечних закладів, які здійснюватимуть медикаментозне забезпечення пільгових категорій громадян виступає Комарнівська міська рада.

  1. Мета і об’єкт конкурсу

1.1.Метою проведення конкурсу є визначення переможців, які запропонували найвигідніші пропозиції щодо забезпечення пільгових категорій громадян лікарськими засобами безоплатно та на пільгових умовах.

1.2. Об’єктом конкурсу є  забезпечення медикаментами пільгових категорій населення, які відповідно до чинного законодавства у разі амбулаторного лікування мають право на отримання лікарських засобів за рецептами лікарів безоплатно або на пільгових умовах.

2. Підстава: рішення дев’ятої сесії восьмого скликання від 02 серпня 2021р. № 619 Комарнівської міської ради   «Про пільгове медикаментозне забезпечення громадян – мешканців Комарнівської територіальної громади», про внесення змін в рішення Комарнівської міської ради № 619 Комарнівської міської ради   «Про пільгове медикаментозне забезпечення громадян – мешканців Комарнівської територіальної громади» від 28 лютого 2023 року № 1852:

  1. Додаток 3 до рішення Комарнівської міської ради № 619 від 02.08.2021 року « Про пільгове медикаментозне забезпечення громадян – мешканців Комарнівської територіальної громади», вважати таким, що втратив чинність.
  2. Затвердити в новій редакції склад конкурсної комісії з визначення переможців на медикаментозне забезпечення пільгових категорій громадян мешканців Комарнівської територіальної громади згідно з Додатком 1 до цього рішення.

3. Умови забезпечення лікарськими засобами:

1. Дотримання вимог наказу Міністерства охорони здоров’я України від 19.07.2005 № 360 «Про затвердження Правил виписування рецептів на лікарські засоби і вироби медичного призначення, Порядку відпуску лікарських засобів і виробів медичного призначення з аптек та їх структурних підрозділів, Інструкції про порядок зберігання, обліку та знищення рецептурних бланків» при здійсненні обліку та відпуску лікарських засобів пільговим категоріям населення.

2. Забезпечення належних умов зберігання лікарських засобів відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України  від 16.03.1993 № 44 «Про організацію зберігання в аптечних закладах різних груп лікарських засобів та виробів медичного призначення».

3. Дотримання вимог постанов Кабінету Міністрів України від 17.10.2008 № 955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби», від 02.07.2014 №240 «Питання декларування зміни оптово-відпускних цін на лікарські засоби».

4. Забезпечення зручності одержання лікарських засобів пільговими категоріями громадян шляхом розташування аптек/аптечних пунктів з максимальним наближенням до закладів охорони здоров’я, лікарі яких виписують рецепти на лікарські засоби, які відпускаються на пільгових умовах, безоплатно.

5. Перевага у виборі медикаментів надається лікарським засобам українського виробника.

4.Вимоги до претендентів на участь у конкурсі.

4.1.Учасниками конкурсу, які проводять медикаментозне забезпечення лікарськими засобами хворих на психічні захворювання; забезпечення паліативною допомогою  можуть бути суб’єкти господарювання, які мають ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами та на провадження господарської діяльності з придбання, зберігання, перевезення і реалізації (відпуск).

 

4.2.У конкурсі можуть брати участь суб’єкти господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю лікарськими засобами на території Комарнівської міської ради та мають відповідні ліцензії.

 

4.3. Претендент визначає уповноважену особу для забезпечення участі  у конкурсі, на яку оформлює довіреність.

 

4.4.Для участі у конкурсі претендент подає до Комарнівської міської ради наступні документи:

         4.4.1.Заяву на участь у конкурсі;

         4.4.2.Копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;

          4.4.3.Копії ліцензій на здійснення роздрібної торгівлі лікарськими засобами, на здійснення діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, завірених у встановленому порядку;

        4.4.4.Баланс та звіт про фінансові результати станом на останню звітну дату;

        4.4.5.Інформацію щодо кваліфікації персоналу претендента в довільній формі;

        4.4.6. Копію книги скарг та пропозицій за останній рік роботи;

        4.4.7.Цінову пропозицію на лікарські засоби для забезпечення пільгових категорій громадян з урахуванням вимог чинного законодавства за запропонованим конкурсною комісією переліком ліків.

       4.4.8. Претендент подає документи за підписом уповноваженої особи учасника у письмовому вигляді, прошиті, пронумеровані та скріплені печаткою у запечатаному конверті, на якому зазначається назва учасника, адреса найменування об’єкту конкурсу з поміткою «Заява на участь у конкурсі».

 

4.5.До участі у конкурсі не допускаються суб’єкти господарювання, які:

        4.5.1.Визнані банкрутами;

        4.5.2.Щодо яких порушено справу про банкрутство;

        4.5.3. Перебувають у стадії припинення;

        4.5.4. Подали для участі у конкурсі неналежним чином оформленні документи, або документи що містять недостовірну інформацію.

4.6. Документи, які надійшли після встановленого терміну подання документів, або документи, які подані не в повному обсязі, не розглядаються.

 

Документи на участь у конкурсі приймаються до 18.00 год. 30 березня   202Зр. за адресою: м. Комарно, вул. Січових стрільців, 34, 1 поверх, загальний                        відділ  Комарнівської міської ради. З приводу додаткових роз’яснень звертатись на електронну адресу: poleva_komarno@ukr.net

Дата проведення конкурсу:  31 березня 2023 року о 10.00  годині за адресою:  

м. Комарно, вул. Січових стрільців, 34, 1 поверх, загальний відділ  Комарнівської міської ради.

 

 

Телефон для довідок

з питань проведення конкурсу: 0677929422

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень