A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Окремі питання оренди комунального майна на території Комарнівської міської територіальної громади

Пояснювальна записка до проекту рішення міської ради: «Про окремі питання оренди комунального майна Комарнівської міської територіальної громади»

Проект рішення міської ради «Про окремі питання оренди комунального майна Комарнівської міської територіальної громади» №756 підготовлений  в зв’язку зі змінами законодавства з питань оренди державного та комунального майна. Відповідно до Закону України від 03 жовтня 2019 року № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна» (далі – Закон) передача комунального майна в оренду відбувається через аукціон. В той же час ст.15 Закону передбачені виключення з цього загального принципу – певні категорії орендарів мають право на укладення договору оренди без проведення аукціону. Як наслідок, розмір орендної плати формується не на основі ринкового попиту, а відповідно до методики.  

17:30 10.08.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту рішення Комарнівської міської ради «Про окремі питання оренди комунального майна Комарнівської міської територіальної громади»

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Комарнівської міської ради «Про окремі питання оренди комунального майна Комарнівської міської територіальної громади» №756.

17:29 10.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень