A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту рішення Комарнівської міської ради «Про окремі питання оренди комунального майна Комарнівської міської територіальної громади»

Дата: 10.08.2021 17:29
Кількість переглядів: 1011

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Комарнівської міської ради «Про окремі питання оренди комунального майна Комарнівської міської територіальної громади» №756.

Розробник проєкту регуляторного акту – Комарнівська міська рада (Фінансовий відділ та Відділ юридичної та кадрової роботи Комарнівської міської ради).

Проєкт регуляторного акту розроблений з метою  врегулювання організаційних засад, пов’язаних з орендою комунального майна та з розрахунком орендної плати за нерухоме майно, що належить до комунальної власності територіальної громади Комарнівської міської ради, та передбачає затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Комарнівської міської територіальної громади.

             

Прийняття вказаного регуляторного акта дасть змогу визначити:

  • формули розрахунку річної, місячної орендної плати;
  • орендні ставки для орендарів, які мають право на отримання майна в оренду без аукціону;
  • орендні ставки для орендарів, які мають право на продовження договору оренди без проведення аукціону.

 

Проєкт розроблений на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 03 жовтня 2019 року № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна».

Повний текст проєкту регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб сайті Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області за посиланням: Проєкти рішень міської ради №756 «Про окремі питання оренди комунального майна Комарнівської міської територіальної громади» в розділі "Офіційні документи" та в розділі "Регуляторна політика" у підрозділі "Окремі питання оренди комунального майна на території Комарнівської міської територіальної громади".

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються Комарнівською міською радою до 11 вересня 2021 року, на паперових носіях за адресою: вул. Січ. Стрільців, 34, м. Комарно, Львівський район, Львівська область, 81562, або в електронному вигляді на електронну пошту: fin.up.komarno@gmail.com з приміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту (назва проєкту регуляторного акту), розробником якого є Комарнівська міська рада».

 

Дата опублікування: 10 серпня 2021 року

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень