A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочиста нарада з нагоди відзначення Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування

Урочиста нарада з нагоди відзначення Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування

07.12.2021 року під головуванням міського голови Черевичника І.І. відбулась урочиста нарада з нагоди відзначення Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування.

17:33 07.12.2021

Випадки, в яких довідка про взяття на облік платника податків за ф. № 34-ОПП підлягає заміні

Випадки, в яких довідка про взяття на облік платника податків за ф. № 34-ОПП підлягає заміні

Фахівці Городоцької ДПІ нагадують, що, у разі внесення змін у дані, що вказуються у довідці за формою № 34-ОПП (найменування (прізвище, ім’я, по батькові), місцезнаходження (місце проживання) платника податків, керівника контролюючого органу, в якому платник податків перебуває на обліку, тощо), довідка за формою № 34-ОПП підлягає заміні у контролюючому органі.

16:22 06.12.2021

6 грудня - День Збройних сил України

6 грудня - День Збройних сил України

Сьогодні український народ відзначає велике свято - 30 річчя Збройних Сил України! Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.

11:21 06.12.2021

Вечір-концерт, присвячений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Вечір-концерт, присвячений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

3 грудня у Львівський палац мистецтв   Lviv Art Palace відбувся урочистий вечір-концерт, присвячений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. За плідну працю, вагомий внесок у розвиток культури на території Комарнівської громади Подяками від  Львівська районна державна адміністрація були відзначені: Крутоголов Ірина Іванівна - художній керівник Народного дому с. Грімне та керівник драматичного гуртка "Витребеньки"; Маланчук Наталія Євстахівна - художній керівник Народного дому с. Переможне; Крук Леся Богданівна - активна учасниця аматорського мистецтва у м. Комарно. Щира подяка вам за те, що даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею прославляєте рідну Україну.

12:29 05.12.2021

З грудня 2021 року зростає мінімальний розмір  ЄСВ, заробітної плати, прожиткового мінімуму.

З грудня 2021 року зростає мінімальний розмір ЄСВ, заробітної плати, прожиткового мінімуму.

Фахівці Городоцької ДПІ інформують, що згідно зі ст. 8 Закону України «Про державний бюджет України на 2021 рік» з 01 грудня 2021 року встановлено  розмір мінімальної заробітної плати 6500 гривень, а отже змінюється і розмір єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ).

11:20 02.12.2021

День пам'яті жертв Голодомору

День пам'яті жертв Голодомору

На передодні Дня пам'яті жертв Голодомору учні загальноосвітніх навчальних закладів Комарнівської громади об'єдналися у спільній молитві та взяли участь у загальнонаціональній акції "Запали свічку". Учні молилися за тих, у кого забрали хліб у 1932-1933 роках. Юні хлопці та дівчата зуміли передати вияв нашої скорботи за жертвами і вірять, що в майбутньому подібні трагедії не повторяться. В поминальній акції "Запали свічку"взяли участь учні Комарнівського ОЗЗСО, Переможненського ЗЗСО, Грімненського ЗЗСО, Бучалівського ЗЗСО, Підзвіринецького ЗЗСО, Тулиголівського ЗЗСО, Новосільського НВК, Березецького ЗЗСО. Запали свічку пам'яті у своєму вікні 27 листопада о 16.00.   Гуманітарний відділ Комарнівської міської ради Учнівське самоврядування шкіл Комарнівської ТГ

10:53 27.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень