A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Контроль за додержанням права на захист від насильства дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані в сімейні форми виховання.

Контроль за додержанням права на захист від насильства дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані в сімейні форми виховання.

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини вимагає посилити контроль за додержанням права на захист від насильства дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані в сімейні форми виховання.

10:04 30.12.2021

Про присвоєння звання "Народний аматорський колектив"

Про присвоєння звання "Народний аматорський колектив"

За досягнутий художній рівень, виконавську майстерність, активну творчу та виховну роботу з відродження національних традицій українського народу і просвітницьку діяльність, враховуючи клопотання Комарнівської міської ради, аматорському театральному колективу Народного дому м. Комарно, Департаментом з питань культури, національностей та релігій було присвоєно звання "Народний аматорський колектив".

16:54 29.12.2021

Поїздка наших діточок  до резиденції Святого Миколая

Поїздка наших діточок до резиденції Святого Миколая

Сектором "Служба у справах дітей" Комарнівської міської ради завдяки наданим квиткам Львівська районна державна адміністрація з нагоди новорічних та різдвяних свят була організована поїздка для дітей нашої громади. 25 грудня 22 дітей пільгової категорії (діти - сироти, діти з малозабезпечених сімей, діти учасників АТО, багатодітних сімей) відвідали Резиденцію Святого Миколая, що у Дитячий центр "Росинка" у с.Зіболки Жовківського району. По дорозі до зустрічі зі Святим Миколаєм  діти пройшли екскурсію лісовими стежками, де їх зустрічали несподівані казкові герої. Також вони мали нагоду самостійно виготовити новорічні прикраси, пройти квест галявиною казок , посмакувати солодощами , та отримати солодкі подарунки від Миколая. Діти отримали казковий настрій, мільйон посмішокшок та незабутні враження.

12:53 27.12.2021

До уваги роботодавців! Про початок роботи найманих працівників необхідно повідомити органи ДПС

До уваги роботодавців! Про початок роботи найманих працівників необхідно повідомити органи ДПС

Фахівці Городоцької ДПІ нагадують, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та повідомлення про це відповідного органу ДПС (стаття 24 Кодексу законів про працю України).

14:59 24.12.2021

Шановні платники податків!

Шановні платники податків!

Фахівці Городоцької ДПІ зазначають, що фізичні особи - платники податків зобов'язані подавати до контролюючих органів відомості про зміну даних, які вносяться до Облікової картки або Повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання Заяви за формою N 5ДР або Заяви за формою N 5ДРП.

14:57 24.12.2021

"Різдвяний Конвой"  прибув у м. Комарно!

"Різдвяний Конвой" прибув у м. Комарно!

В межах проєкту #Різдвяний_конвой, який реалізується Львівська обласна державна адміністрація у співпраці з громадськими організаціями Народна Самооборона Львівщини, Lviv International Rotary Club та партнерами з Німеччини Freunde helfen Konvoi Dresden «WPK WeihnachtspackchenkonvoigGmbH», напередодні новорічний свят дітям, які цього потребують, у сектор «Служба у справах дітей» Комарнівської міської ради передані подарунки Служба у справах дітей Львівської ОДА.

11:36 23.12.2021

Застосування РРО/ПРРО з 01 січня 2022 платниками єдиного податку другої-четвертої груп стане обов’язковим

Застосування РРО/ПРРО з 01 січня 2022 платниками єдиного податку другої-четвертої груп стане обов’язковим

Вчора, 21.12.2021 відбулась зустріч керівника Городоцької ТГ Володимира Ременяка та начальника   Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Романа Миськіва, щодо активізації роз’яснювальної роботи щодо змін у законодавстві, якими встановлюються вимоги до застосування РРО. Начальник інспекції проінформував, про те  що з 01 січня 2022 року значно розширюється коло суб’єктів господарювання (фізичних осіб-підприємців), які мають застосовувати реєстратори розрахункових операцій (далі - РРО) та/або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі - ПРРО).

09:42 22.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень