A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Святкування Дня вчителя

Святкування Дня вчителя

30 вересня у Народному домі м.Комарно відбулося урочисте вручення грамот та подяк найкращим працівникам в галузі освіти, викладачам Комарнівської дитячої музичної школи та працівникам Малої академії мистецтв.

19:24 04.10.2021

Концерт духовної музики за участю Львівської академічної чоловічої Хорової капели Дударик

Концерт духовної музики за участю Львівської академічної чоловічої Хорової капели Дударик

3 жовтня у с.Кліцько Комарнівської ТГ на території дерев'яної церкви Успіння Пресвятої Богородиці відбувся концерт духовної музики за участю Львівської академічної чоловічої Хорової капели Дударик.

19:11 04.10.2021

Всеукраїнський день бібліотек у КЗ "Публічна бібліотека м.Комарно"

Всеукраїнський день бібліотек у КЗ "Публічна бібліотека м.Комарно"

30 вересня 2021 року у Всесвітній день бібліотек у КЗ "Публічна бібліотека м.Комарно"  зібралися працівники цієї сфери Комарнівської ТГ. Для бібліотекарів прозвучали літературно-музичні композиції. З вітальним словом та  подякою звернулися начальник гуманітарного відділу Шугало І.М. та депутат Львівської обласної ради Кеньо К.І.

19:07 04.10.2021

Відкриття дитячого ігрового майданчика в с. Монастирець

Відкриття дитячого ігрового майданчика в с. Монастирець

У неділю 03.10.2021 о 15.00 год в с. Монастирець відбудеться урочисте відкриття дитячого вуличного майданчику. Встановлення дитячого вуличного майданчику профінансовано АТ "Укргазвидобування" у межах проекту "Щасливе дитинство".

17:13 29.09.2021

Огляд-конкурс «Театральне Надбужжя»

Огляд-конкурс «Театральне Надбужжя»

Аматорський театральний колектив при Народному домі м.Комарно Комарнівської ТГ 26 вересня взяв участь в обласному огляді-конкурсі Театральне Надбужжя»у  місті Кам’янка-Бузька. На огляд колектив запропонував драму Лесі Українки «Одержима»

09:53 28.09.2021

Тренінг "Молодіжний працівник"

Тренінг "Молодіжний працівник"

       22-24 вересня у м.Львів відбувся базовий тренінг "Молодіжний працівник". Організаторами заходу були Міністерство молоді та спорту України спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики, Програмою розвитку ООН та управління молоді та спорту Львівської ОДА. Захід складався з трьох модулів: молодіжна політика і молодіжна робота в громаді та компетенції молодіжного працівника.        "В умовах децентралізації стратегічно важливо готувати молодіжних працівників. Неважливо, скільки у вас вже досвіду в молодіжній політиці, цей тренінг допоможе поглянути на роботу з молоддю з іншого боку. Практичні інструменти допоможуть вам підвищити рівень громадської участі та формування суспільних команд в громадах"- наголосила під час відкриття тренінгу Софія Курман, начальниця відділу молодіжної політики Львівської ОДА.        Від Комарнівської ТГ у тренінгу взяла участь  Мозіль Іванна Богданівна - провідний спеціаліст з питань туризму,молоді та спорту.         Іванна Богданівна наголосила, що "Молодіжний працівник" - це додаткова штатна одиниця у громаді, яку на даний момент важко реалізувати. Проте, спільно з Гуманітарним відділом Комарнівської міської ради, старостами округів, вчителями священиками, депутатами та громадою загалом, будуть використовувати  всі можливості для залучення молоді у різних сферах діяльності.

09:46 28.09.2021

Земельні аукціони 22.09.2021 р. та 23.09.2021 р.

Земельні аукціони 22.09.2021 р. та 23.09.2021 р.

Комарнівською міською радою 22.09.2021 р. та 23.09.2021 р. проведено земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. За результатами земельних торгів продано право оренди 8 (восьми) земельних ділянок:

16:31 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень