A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Похід-реквієм пам’яті жертв закатованих в 1941р.

Дата: 26.06.2022 22:19
Кількість переглядів: 361

Сьогодні, 26 червня 2022р., на подвір’ї Комарнівської тюрми відбувся похід-реквієм пам’яті жертв закатованих в 1941р., організатором якого була Комарнівська міська рада.
Відправлялася панахида по невинно убієнних кращих синів і дочок нашого краю. В заході взяли участь: голова міста – Ігор Черевичник, отець Роман Шак та отець Олег Федишин, спільний хоровий колектив Комарнівських церков, депутат обласної ради – Катерина Кеньо, внучка родини Здерко-Зозуляк Галина, дідо якої Здерко Микола – професор філології був замордований в цій тюрмі. З історичною довідкою про ці події ознайомив присутніх вчитель історії Роман Варфоломієв.
 
Щира подяка Олесі Байко за підтримку національної ідеї та допомогу у проведенні заходу, а також Марії Пеленській за сплетений вінок пам’яті закатованим.
 
Від імені замордованих, їх родин і близьких ми вдячні активним представникам молоді і небайдужим мешканцям м.Комарно та всім, хто приймав участь у поході-реквієм і віддали шану нашим землякам, пам’ять про яких буде вічно жити в наших серцях.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень