A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2022 10:31
Кількість переглядів: 639

Сьогодні відзначаємо День Конституції України. День, коли наша Держава 1996 року отримала Головний документ, який закріпив правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.Основний Закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності , які сповідують усі цивілізовані країни світу.
Саме Конституція України визначила найвищою соціальною цінністю – життя людини, її здоров’я, честь і гідність, проголосила основні принципи народовладдя, гуманізму та законності.
Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.
Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.
Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну громаду, що побудована на демократичних і правових засадах.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень