A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про порядок надання допомоги згідно Закону України від 03.06.2021 №1525-IX

Про порядок надання допомоги згідно Закону України від 03.06.2021 №1525-IX

Фахівцями Городоцької ДПІ проведено семінар, під час якого надано роз’яснення платникам податків про те, що Верховною Радою прийнято Закон України від 03.06.2021 № 1525-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам”

11:37 08.02.2022

СБУ викрила фінансові махінації на стратегічному обєкті Міноборони: завдано збитків на понад 800 тис грн

СБУ викрила фінансові махінації на стратегічному обєкті Міноборони: завдано збитків на понад 800 тис грн

На Львівщині Спецслужба викрила корупційну схему незаконного збагачення, яка діяла в одній із квартирно-експлуатаційних частин Львівщини, що підпорядковується Міністерству оборони України.

17:22 07.02.2022

Городоцька ДПІ повідомляє, що з 01 січня 2022 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році

Городоцька ДПІ повідомляє, що з 01 січня 2022 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році

Заступником начальника - начальником відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ДПІ Орестом Мельником проведено семінар з громадянами-фізичними особами, під час якого податківцями зазначено, що обов’язок  подати Податкову декларацію про майновий стан і доходи виникає у громадян, які протягом 2021 року отримували:

11:04 04.02.2022

Реконструкція спортивної зали Комарнівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів

Реконструкція спортивної зали Комарнівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів

02.02.2022 року під головуванням міського голови Черевичника І.І. відбулась робоча зустріч з ініціативною групою м.Комарно з приводу ремонту спортивної зали Комарнівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів. За сприяння міської ради, ініціативна група подає на конкурс місцевих ініціатив проєкт "Реконструкція спортивної зали Комарнівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Комарнівської міської ради Львівської області", що дасть змогу привести в належний стан дану будівлю.

16:07 03.02.2022

Стягнення безпідставно збережених коштів за користування земельною ділянкою комунальної власності

Стягнення безпідставно збережених коштів за користування земельною ділянкою комунальної власності

Рішенням Городоцького районного суду Львівської області від 17.12.2021, яке  на даний час набрало законної сили, задоволено позов керівника Пустомитівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Комарнівської міської ради до власника приміщень про стягнення безпідставно збережених коштів за користування земельною ділянкою комунальної власності.

13:13 31.01.2022

СБУ: за хвилею псевдомінувань по всій країні стоїть РФ, яка намагається розхитати ситуацію в Україні зсередини

СБУ: за хвилею псевдомінувань по всій країні стоїть РФ, яка намагається розхитати ситуацію в Україні зсередини

Спецслужби Російської Федерації активно використовують псевдомінування об’єктів соціальної сфери та критичної інфраструктури, як один із елементів гібридної війни для посилення тиску на Україну. Якщо упродовж всього 2021 року СБУ зафіксувала понад 1100 завідомо неправдивих анонімних повідомлень, то з початку 2022 року їх надійшло вже більше 300. Наразі жодне з них після ретельних перевірок не підтвердилось. Служба безпеки України у співпраці з Національною поліцією та представниками інших правоохоронних відомств активно протидіє таким проявам: з початку 2021 року встановлено 313 осіб, які здійснили псевдомінування. Мета спецслужб країни-агресора очевидна – створити умови додаткового тиску на Україну, посіяти тривогу та паніку в суспільстві. На жаль, такі інформаційно-психологічні спеціальні операції – реалії сучасних гібридних воєн, і ми маємо чітко це усвідомлювати. За попередньою інформацією, до поширення хвилі псевдомінувань залучають громадян України, які діють з хуліганських мотивів чи заради розваги, не усвідомлюючи до кінця усі можливі наслідки. Зловмисники намагаються надсилати повідомлення з використанням програмного забезпечення, яке, на їх думку, забезпечує їм анонімність. Разом з цим, вжитими заходами встановлено, що більшість повідомлень надіслані користувачами інтернету, які перебувають на території суміжних пострадянських країн або на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей. Оперативне відслідковування каналів надходження неправдивої інформації відбувається в рамках проектів міжнародної допомоги разом з іноземними партнерами в тому числі. СБУ вкотре нагадує, що «анонімні терористи» будуть встановлені та притягнуті до кримінальної відповідальності за такими статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) карається позбавленням волі від 2 до 6 років, а за повторний такий дзвінок може бути засуджено на термін від 4 до 8 років; ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) у разі загрози вчинення вибухів та інших дій, які будуть створювати небезпеку для життя та здоров’я людей або настання інших тяжких наслідків, карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна, за повторний такий прояв – від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Окремо звертаємось до представників ЗМІ з проханням приділяти особливу увагу перевірці інформації про мінування, аби такі публікації не грали на руку ворожим спецслужбам. Ми відкриті до комунікації з засобами масової інформації та завжди готові за потреби надати актуальні дані.

16:13 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень