A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

З Днем захисника і захисниць України, Днем Українського козацтва, зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та 80-ї річниці створення УПА

Дата: 14.10.2022 10:29
Кількість переглядів: 185

Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза поневолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.
14 жовтня вписане у календар української історії, як день захисників і захисниць України. Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. Цьогоріч, через повномасштабне вторгнення росії, це свято для кожного українця набуло нового значення.
Висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляємо голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.
Бажаємо українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу, незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України!
Мирного неба  над головою усім нам!
Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень