A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

У Народному домі м.Комарно відбувся захід з нагоди професійного свята Дня позашкілля, Дня вихователя і всіх дошкільних працівників.

Дата: 29.09.2022 17:49
Кількість переглядів: 515

Щороку восени ми відзначаємо День вчителя, День позашкілля, День вихователя і всіх дошкільних працівників. Цей день вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дітей  на їх життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.
Голова Комарнівської ТГ - Ігор Черевичник вручив грамоти та звернувся з вітальними словами до освітян зусиллями яких твориться майбутнє нашої громади та всієї країни, наголосив про педагогічну майстерність, турботу про молоде покоління і безкорисливе добро, яке вони віддають дітям.
Також до вітань долучився начальник гуманітарного відділу Іван Шугало. У своїй промові він підкреслив велич і мудрість значення вчителя.
В заході взяла участь Катерина Кеньо – депутат обласної ради, яка подякувала освітянам за відповідальне ставлення до свого покликання.
Окрасою свята стали юні таланти, солісти, декламатори, вокальний ансамбль викладачів музичної школи та молодіжний драматичний колектив Народного дому с.Переможне з виставою «Ой не ходи, Грицю, та й на вечорниці» за твором Ліни Костенко «Маруся Чурай».
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень