Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Публікації

Робоча зустріч

17 жовтня 2023  року відбулася робоча зустріч міського голови Ігоря Черевичника із старостами та начальниками відділів Комарнівської міської ради щодо напрацювань  проектів до Стратегії розвитку громади.

12:20 17.10.2023

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради

03 жовтня 2023 року під головуванням міського голови Ігоря Черевичника відбулася щотижнева нарада з начальниками відділів, старостами старостинських округів та  керівниками комунальних установ Комарнівської міської ради.

10:38 03.10.2023

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради

25 вересня 2023 року під головуванням міського голови Ігоря Черевичника відбулася щотижнева нарада з начальниками відділів та  керівниками комунальних установ Комарнівської міської ради.

12:52 25.09.2023

Сьогодні, з нагоди найвеличнішого державного свята Дня Незалежності України привітав усіх начальник Городоцької ДПІ Роман Миськів

Україна відзначає 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми – українці. Вважаю, що Україна починається із кожного з нас: із наших оптимістичних думок, патріотичних переконань. Наші вчинки за нас говорять про підтримку своєї Батьківщини. Адже справжній громадянин підтримує незалежність держави своїми діями: дотримується законів, сплачує податки, інвестує в економіку рідної країни, дбає про збереження природних багатств краю тощо.

09:07 25.08.2023

З Днем Незалежності!

«Живи, Україно, живи для краси, для сили, для правди, для волі!..шуми, Україно, як рідні ліси, як вітер в широкому полі.»

09:54 24.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень