Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Публікації

Зустріч Героя

Комарнівська громада зустріла Захисника України Андрія Дусана.

16:35 16.05.2024

Втрата

І знову пекучий біль і гіркий смуток війни торкнувся Комарнівської громади. Жорстока війна не перестає нагадувати про себе. І знову трагічна звістка… на Донеччині 09 травня 2024 року загинув військовий нашої громади – Андрій Дусан  1977 року народження.  

09:50 14.05.2024

Великоднє привітання міського голови Ігоря Черевичника

У світлий День Воскресіння Христового бажаю Перемоги Україні над ворогом, здоров’я, миру, злагоди спокою та благополуччя кожній родині!  Сьогодні дякуємо Богу за те, що дочекалися цього величного Свята.  Особливі вітання та подяка нашим Захисникам та Захисницям, завдяки яким маємо можливість зустріти та вшанувати Христове Воскресіння .  Також сьогодні дякуємо і вітаємо всіх, хто долучається до розвитку Комарнівської ТГ, допомагає у вирішенні повсякденних життєвих справ та бере участь у житті громади.

11:28 05.05.2024

Платформа допомоги

На виконання пріоритетних планів роботи Міжвідомчої робочої групи з питань протидії сексуальному насильству та надання допомоги постраждалим на 2024 рік, а саме – продовження інформаційної роботи з питань допомоги жертвам сексуального насильства під час війни, Службою Віце-прем'єр- міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим .

16:07 16.04.2024

Благодійний кубок м.Миколаєва

07 квітня 2024 року волейбольна команда м.Комарно взяла участь у відкритому благодійному кубку Миколаєва присвяченому захиснику України Михайлу Оприску. Результати турніру:

15:40 08.04.2024

Люди нового покоління!!!

Сьогодні, 06 квітня 2024 року, проводилося прибирання Парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва XVIII ст. (Переможненського парку).

09:17 06.04.2024

Добровільна пожежна команда м.Комарно - безпека та захист громади.

Ще один відповідальний задум реалізовано в Комарнівській територіальній громаді. Добровільна пожежна команда стане на допомогу структурі ДСНС Львівського району. Розташування технічного складу визначене в приміщенні гаражів Комарнівської лікарні, де проведено косметичний ремонт, підведене опалення згідно вимог, є оглядова яма для обстеження та ремонту транспортних засобів. Особовий склад визначено в кількості 4 чоловіки. Це працівники лікарні та міської ради. Маємо в наявності дві машини. Одна призначена для гасіння (передана Великолюбінською селищною радою), друга - для рятувальних робіт (гуманітарна допомога). Кожна добра справа зроблена в громаді, це ще один крок до успіху. Дякуємо всім, хто долучився до цієї події.

09:19 05.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень