A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Публікації

Планові відключення електроенергії

ПрАТ "Львівобленерго" повідомляє про планові відключення електроенергії в м.Комарно вул.Січових Стрільців 20 березня 2023 року з 10.00 до 16.00 год. 

11:23 17.03.2023

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ АПТЕЧНИХ ЗАКЛАДІВ, ЯКІ ЗДІЙСНЮВАТИМУТЬ МЕДИКАМЕНТОЗНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ГРОМАДЯН

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ АПТЕЧНИХ ЗАКЛАДІВ, ЯКІ ЗДІЙСНЮВАТИМУТЬ МЕДИКАМЕНТОЗНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ГРОМАДЯН

09:04 17.03.2023

Городоцька ДПІ інформує

Для яких фізичних осіб - підприємців, які є платниками єдиного податку, застосування РРО/ПРРО не є обов’язковим?

16:14 16.03.2023

Городоцька ДПІ інформує

Городоцька ДПІ: податківці роз’яснюють платникам нюанси використання Програмного РРО Фахівці Городоцької ДПІ провели практикум для платників податків та продовжують інформувати платників, що нові версії програмного забезпечення ПРРО для iOS та Web, а також оновлені версії для Windows та Android від ДПС – це сучасні застосунки для максимально зручної роботи українських підприємців у будь-яких умовах.

10:19 16.03.2023

ЛЕМИК. Постріл в обороні мільйонів.

Сьогодні, 13 березня 2023 року, в Комарнівській "тюрмі" о.Михайло Греділь із знімальною групою продовжують роботу над завершенням повнометражного фільму "ЛЕМИК.Постріл в обороні мільйонів". 

11:58 13.03.2023

Ринок вакансій: у якій сфері найвища зарплата?

Відповідно до інформації, що надійшла від місцевих фірм і компаній до Львівського обласного центру зайнятості, у перші березневі дні цього року в області актуальними залишалися 4020 вільних робочих місць і вакантних посад.

11:31 13.03.2023

До уваги власників пасік

    Кожна пасіка підлягає реєстрації за місцем проживання фізичної особи або за місцезнаходженням юридичної особи, яка займається бджільництвом в органах місцевого самоврядування. До заяви про реєстрацію пасіки додається засвідчена заявником копія паспорта пасіки.   Ò    Видача паспорта пасіки здійснюється в день звернення за заявою про видачу паспорта пасіки (додаток 2), що подається власником пасіки або уповноваженою ним особою до територіального органу компетентного органу (Держпродспоживслужба) в письмовій або електронній формі (з накладенням електронного підпису) Під час реєстрації паспорта пасіки йому присвоюється єдиний унікальний номер та  вноситься разом з відомостями про пасіку до Реєстру паспортів пасік. Ò   У разі зміни паспортних відомостей, власник пасіки надає паспорт пасіки для оновлення відомостей у Реєстрі   до 15 травня поточного року. Ò   При проведенні весняної  ревізії бджолиних сімей забезпечується комплекс ветеринарно-санітарних заходів. Завершується огляд бджіл навесні відбором особин для відправки на дослідження у ветлабораторії для підтвердження відсутності чи наявності захворювань. Результати, у тому числі щорічного весняного обліку пасік, до 15 травня поточного року, вносяться в додаток до паспорта пасіки посадовою особою територіального органу компетентного органу. Ò   Якщо пасіки не занесені до реєстру, то юридично їх не існує, і у випадку крадіжки, стихійного лиха чи інших форс-мажорних обставин, довести розміри шкоди та претендувати на відшкодування збитків буде неможливо.                Алгоритм дій при отруєнні бджіл     відповідно до Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин (наказ Мінекономіки 19 лютого 2021 року №338) Ò1. Власник пасіки звертається до органів місцевого самоврядування щодо обстеження пасіки і фіксації випадку отруєння бджіл Ò2. Постійно діюча Комісія із встановлення факту отруєння бджіл , створена при органах місцевого самоврядування протягом 24 годин здійснює обстеження пасіки Завдання Комісії:

13:53 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень