Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Публікації

Соціальні відеоролики

Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності. Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили під час майбутнього наступу. МВС України, Національна гвардія, Національна поліція та Державна прикордонна служба закликають усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів. Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, держава розпочинає національну кампанію з рекрутингу. У зв’язку з вищезазначеним звертаємось до Вас з проханням щодо поширення на цифрових інформаційних майданчиках соціального відеоролику, який можна завантажити за посиланням:  https://surl.li/fcfdz

12:57 01.03.2023

Щотижнева робоча нарада з начальниками відділів та комунальних підприємств міської ради

27 лютого 2023 року під керівництвом міського голови Ігоря Черевичника відбулася щотижнева нарада з начальниками відділів та  керівниками комунальних установ Комарнівської міської ради.

12:57 27.02.2023

Громадські слухання

23 лютого 2023 року о 16 00 год. в приміщенні Комарнівської дитячої музичної школи за адресою: м.Комарно, вул.Січових Стрільців, 5, відбудуться громадські слухання проектів Детальних планів території:

13:09 16.02.2023

Державне пільгове кредитування житла

Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі реалізовує в області програми: «Державне пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників на будівництво (реконструкцію) та придбання житла» Власний дім» та Комплексну програму надання житлових кредитів окремим категоріям громадян у Львівській області на 2021-2025 роки, затверджену рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 року № 58 (зі змінами), керується «Правилами надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі» , постанова Кабінету Міністрів України від 05.10.1998 р№1597.

15:14 13.02.2023

Документи, які підтверджують право на отримання податкової знижки щодо суми коштів, сплачених за навчання (подаються разом з декларацією про майновий стан і доходи)

- копія паспорта (1,2 сторінка та сторінка прописки – і студента, і одного з батьків, хто подає декларацію на отримання податкової знижки);   - копія договору з навчальним закладом;

10:51 25.01.2023

Громадяни, які зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи за 2022 рік

Громадяни зобов’язані подати річну декларацію про майновий стан і доходи, якщо протягом 2022 року отримували доходи з яких при їх нарахуванні чи виплаті податок на доходи фізичних осіб не утримувався, але не є звільненими від оподаткування, а саме:

10:48 25.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень