A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Публікації

З 1 липня скасовано деякі пільги з ПДВ

Фахівці Городоцької ДПІ Головного  управління ДПС у Львівській області звертають увагу, що Законом України від 21 червня 2022 року №2325 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо перегляду окремих пільг з оподаткування», який набрав чинності 1 липня 2022 року:

12:31 02.08.2022

Про зміну постачальника газу

Починаючи з 1 травня 2022 року, понад 10 млн українських домогосподарств, що були побутовими споживачами газу 23 регіональних газопостачальних компаній, зокрема у нашій області, опинилися в ситуації, коли їхні постачальники не могли виконувати свою функцію.

14:09 13.07.2022

Про вступ у спадок в умовах воєнного стану

Будь-яка людина має гарантовану можливість жити та працювати із свідомістю того, що після її смерті все надбане нею за життя майно перейде згідно її волі, а якщо вона її не виявить, то згідно волі закону, до близьких їй людей. Тому у житті кожної людини рано чи пізно будуть виникати питання, пов’язані із спадкуванням. Із введенням 24 лютого 2022 року воєнного стану в Україні всі сфери суспільного життя держави зазнали змін в законодавчому регулюванні. Спадкові правовідносини – не виняток. Так, у зв’язку із розпочатою військовою агресією росії проти України було прийнято декілька нормативно-правових актів, що визначають важливі питання процедури спадкування в період дії воєнного стану. Їх і розглянуть юристи Городоцького бюро правової допомоги.

12:57 13.07.2022

Виходь на світло!

Ціллю інформаційної кампанії є забезпечення соціального захисту працівників, зростання кількості застрахованих осіб у Львівській області, вжиття превентивних заходів по зниженню рівня незадекларованої праці в області.

10:51 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень