A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Публікації

Покрокова інструкція «Як платнику податків повторно (дистанційно) сформувати сертифікати за електронним запитом онлайн?»

 Для повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом необхідно зайти на офіційний інформаційний ресурс Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (https://acskidd.gov.ua). У лівому меню вибрати «Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом». Натиснути «За допомогою Користувача ЦСК». «Зчитати діючий ключ». Натиснути «Обрати» – вибираємо ключ «key-6.dat». Вводимо пароль захисту ключа – «Зчитати». Натиснути «Далі». По замовчуванню створюється договір ? натиснути «Підписати та надіслати». Створено новий ключ «key-6.dat». Вводимо пароль захисту ключа. Підтвердити пароль захисту ключа. Натиснути «Сформувати» – «Зберегти». Ми в Інтернет-просторі, приєднуйтесь! https://lv.tax.gov.ua/ https://www.facebook.com/tax.lviv/

11:07 21.01.2022

Строки сплати збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування

Фахівці Городоцької ДПІ  інформують, що сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

09:30 13.12.2021

УТВОРЕННЯ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ, РОЗРОБЛЕННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПЛАНУ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ ДІТЕЙ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

Для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в Комарнівській територіальній громаді рішенням виконавчого комітету № 151 від 26 листопада 2021 року створилася МІЖДИСЦИПЛІНАРНА КОМАНДА (команда фахівців, які є працівниками суб’єктів для захисту прав дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах).

14:34 08.12.2021

Роботою забезпечено майже 1000 осіб з інвалідністю

Не співчуття потребують особи з інвалідністю, а розуміння того, що вони є повноцінними членами громади й прагнуть реалізувати творчий потенціал у суспільному житті, стати потрібними, допомагати іншим, віднайти своє «я», у тому числі й у сфері праці. У цьому щоразу переконуються посадовці служби зайнятості, до котрих звертаються жителі області по допомогу у пошуку місця праці з урахуванням стану здоров’я, протипоказів до виконання певних видів робіт і рекомендацій медико-соціальної експертної комісії.

11:03 02.12.2021

Ви готові взяти кредит: що потрібно знати або як не потрапити в пастку «кредитних шахраїв»

Пандемія коронавірусу виявилась складним випробуванням для українського населення. Хтось перейшов на дистанційну роботу зі зменшенням заробітної плати, когось відсторонили від роботи, через відсутність щеплення від Covid-вірусу, а декого взагалі звільнили у зв’язку зі скороченням штату. Таке вкрай складне матеріальне становище, штовхає людей на необдумані фінансові дії та вчинки.

15:32 24.11.2021

Легалізація заробітної плати

Легалізація заробітної плати – це одне із першочергових завдань, що постає перед державою у роботі по боротьбі із тіньовою економікою. Заробітна плата, яка виплачується у «конвертах» – це лише тимчасове благо.

12:27 17.11.2021

До уваги юридичних осіб – «спрощенців» третьої групи!

Фахівці Городоцької ДПІ інформують, що доходом платника єдиного податку для юридичної особи є будь-який дохід, включаючи дохід представництв, філій, відділень такої юридичної особи, отриманий протягом податкового (звітного) періоду в грошовій формі (готівковій та/або безготівковій); матеріальній або нематеріальній формі, визначеній п. 292.3 ст. 292 ПКУ.

14:46 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень