A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про електронні сервіси ДПС говорили  під час чергової зустрічі з платниками

Про електронні сервіси ДПС говорили під час чергової зустрічі з платниками

        Городоцька ДПІ Головного управління у ДПС у Львівській області систематично проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу для платників податків з актуальних питань податкового законодавства, використання електронних сервісів ДПС. 

09:02 01.11.2023

Використання касового апарату під час ведення бізнесу – одна з умов дотримання законодавства

Використання касового апарату під час ведення бізнесу – одна з умов дотримання законодавства

         У Городоцькій ДПІ відбувся «круглий стіл», під час якого податківці розповіли платникам податків про те, як зареєструвати касовий апарат, як встановлення каси спрощує ведення бізнесу та яка фінансова відповідальність чекає підприємців, які не встановили РРО.         Також, звернули увагу, що наразі провадити торгівлю без касового апарату мають право лише платники єдиного податку першої групи. Проте, на деякий час, у зв’язку із військовим станом, до підприємців не застосовувались фінансові санкції за порушення законодавства щодо РРО/ПРРО. А прийнятий нещодавно Закон України №3219 відновлює відповідальність за порушення у сфері застосування РРО/ПРРО.  Також вона зазначила, що даний закон також знизив розмір штрафних санкцій за незастосування РРО для підприємців (окрім тих, які торгують підакцизною продукцією, валютними цінностями, ювелірними виробами, медичними та лікарськими засобами чи виробами, складною побутовою технікою та не провадять діяльність у сфері азартних ігор): - вчинене вперше порушення складатиме 25% вартості проданих з порушенням товарів (робіт, послуг); - за кожне наступне вчинене порушення 50 % вартості проданих з порушенням товарів (робіт, послуг).

14:52 27.10.2023

У Городоцькій ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку  «гаряча лінія»

У Городоцькій ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія»

Нещодавно у Городоцькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській  області відбувся черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему:  «Право громадян на податкову знижку». На запитання платників відповідав начальник Городоцької  ДПІ Роман Миськів.

15:02 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень