A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

У Городоцькій ДПІ вивчали норми ЗУ №3219

          Фахівці Городоцької ДПІ продовжують активно консультувати платників податків з питань встановлення та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) та застосування відповідальності за порушення, допущені у сфері розрахункових операцій.

16:03 05.10.2023

Роз’яснювальна робота триває

Працівниками Городоцької ДПІ було проведено «круглий стіл» з платниками податків щодо застосування РРО та ПРРО.

13:41 04.10.2023

У Гордоцькій ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія»

   У Городоцькій ДПІ під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» платники податків отримали відповіді щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій. На запитання платників податків відповідав начальник Городоцької ДПІ Роман Миськів. 

14:10 03.10.2023

Особливості відновлення відповідальності за порушення вимог законодавства про застосування РРО

У зв’язку з ухваленням Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» працівниками Городоцької ДПІ проводяться щоденні інформування ФОП про особливості відновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

10:06 28.09.2023

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ

Cьогодні в приміщенні Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області відбулася зустріч студентів “Вишнянського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування” Економічного відділення за спеціальністю: Облік і оподаткування, фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок” у межах ознайомлення з особливостями вибору майбутньої професії.

12:37 27.09.2023

Увага !!! Шахраї !!!

     До Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області надходить інформація від суб’єктів підприємницької діяльності про те, що до них телефонують невстановлені особи, які представляються працівниками територіальних органів ДПС, та шахрайським шляхом намагаються виманити гроші. Зокрема, зловмисники телефонують до підприємців і пропонують останнім надати фінансову допомогу податківцям за їх лояльне ставлення, зокрема, щодо непроведення контрольно-перевірочних заходів, та пропонують переказати їм кошти на рахунок як волонтерську допомогу.

12:35 25.09.2023

Про зміни для платників, що використовують РРО з 1 серпня

     У Городоцькій ДПІ проведено семінар для платників податків, під час якого надано роз'яснення щодо змін, які запроваджуються для платників податків, що здійснюють розрахункові операції у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв'язку з прийняттям Закону від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

12:32 25.09.2023

Питання застосування РРО/ПРРО - ключова тема обговорення під час зустрічі з платниками податків

      У Городоцькій ДПІ проведено зустріч з платниками податків щодо ознайомлення їх з нормами Закону України від 30.06.2023 №3219-ІХ, зокрема стосовно відновлення положення щодо відповідальності суб'єктів господарювання за порушення вимог Закону України                      № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з 01.10.2023 року.

12:30 22.09.2023

Про реєстрацію РРО і ПРРО під час зустрічі з платниками податків

Фахівці Городоцької ДПІ  проводять  роз’яснювальну роботу з платниками податків щодо новацій податкового законодавства, які здійснюють свою діяльність  на  території Городоцької територіальної громади.  

12:28 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень