A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Основні новації Закону № 3219: податкова звітність

Основні новації Закону № 3219: податкова звітність

З метою підвищення рівня податкової культури  платників податків Городоччини Городоцька ДПІ ГУ ДПС у Львівській області активно продовжує цикл публікацій щодо роз’яснення новацій податкового законодавства, передбачених Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон №3219).

11:50 04.09.2023

Інформація для підприємців: каталог «Експортний потенціал Львівщини»

Інформація для підприємців: каталог «Експортний потенціал Львівщини»

З метою промоції регіону та допомоги бізнесу в налагодженні нових контактів та виходу на нові зовнішні ринки, сектор з питань підтримки експорту департаменту економічної політики облдержадміністрації виступив з ініціативою оновлення каталогу «Експортний потенціал Львівщини».

09:57 04.09.2023

Податківці Городоцької ДПІ проводять роз’яснювальну роботу з питань застосування програмних РРО

Податківці Городоцької ДПІ проводять роз’яснювальну роботу з питань застосування програмних РРО

Фахівці Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області  провели тренінг з відвідувачами Центру обслуговування, в ході якого платники податків дізналися про особливості та переваги застосування програмних РРО (далі –ПРРО).

14:58 31.08.2023

Про роз’яснення законодавства у Городоцькій ДПІ

Про роз’яснення законодавства у Городоцькій ДПІ

У рамках дії Закону України № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»  від 30.06.2023 року уже з 1 жовтня 2023 року відновлюється застосування штрафних санкцій за порушення представниками бізнесу використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО). 

12:12 29.08.2023

У Городоцькій ДПІ проведено тренінг  з платниками податків

У Городоцькій ДПІ проведено тренінг з платниками податків

     Сьогодні у Городоцькій ДПІ проведено тренінг з платниками податків, під час якого обговорено новації законодавства, передбачені Законом України №3219-ІХ. .          В ході спілкування податківці особливу увагу приділяли питанням застосування РРО/ПРРО, зокрема, перевагах застосунку програмного РРО, розробленого ДПС та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

10:51 28.08.2023

Робоча зустріч

Робоча зустріч

Відбулася робоча зустріч начальника Городоцької  ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Романа Миськіва та голови Комарнівської ОТГ Ігоря Черевичника.

12:18 22.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень