A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо необхідності відображення в чеках РРО/ПРРО усіх обов’язкових реквізитів

        Під час проведення зустрічі з платниками податків фахівці Городоцької ДПІ звернули увагу суб’єктів господарювання на необхідності відображення в чеках РРО/ПРРО усіх обов’язкових реквізитів, особливо в частині використання режиму програмування підакцизних товарів із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД та відображення реквізитів марок акцизного податку при продажі алкогольних напоїв.

17:36 14.12.2023

Про послідовність дій для обрання та підключення РРО/ПРРО

  Начальник Городоцької ДПІ Роман Миськів надав інтерв’ю для преси «Народна Думка» щодо застосування РРО та ПРРО та про зміни, внесені Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

17:35 13.12.2023

Про відповідальність за порушення використання РРО/ПРРО інформують платників податківці Городоцької ДПІ

    Фахівці Городоцької ДПІ провели робочу зустріч з платниками податків, під час якої розповіли про вимоги податкового законодавства в частині застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій. Зокрема поінформували про те, що з 1 жовтня цього року відновлено штрафні санкції за порушення використання РРО/ПРРО. Використовувати касові апарати обов’язково повинні фізичні особи – підприємці, які є платниками єдиного податку ІІ-IV груп, при здійсненні розрахункових операцій у готівковій або безготівковій формі із застосуванням платіжних карток. Не потрібно застосовувати у своїй діяльності РРО/ПРРО фізичним особам-підприємцям І групи, фізичним особам-підприємцям, які приймають оплату виключно банківськими переказами.

17:17 13.12.2023

Про надання податківцями Городоцької ДПІ фахових та якісних адміністративних послуг

      Фахівці Городоцької ДПІ надають платникам податків консультації з питань оподаткування, зокрема й розповідають про податкові новації, запроваджені Законом України № 3219.  

17:05 11.12.2023

Про РРО/ПРРО та Закон № 3219 під час спілкування з представниками бізнесу

  У Городоцькій ДПІ проведено семінар для платників податків , під час якого податківці ознайомили підприємців з основними нормами Закону України від 30 червня 2023 року                    № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219). Також, повідомили про поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з урахуванням норм Закону № 3219.

11:02 08.12.2023

Про особливості застосування РРО та/або ПРРО при наданні послуг за умови проведення розрахунків за них виключно за допомогою банківських систем дистанційного обслуговування та/або сервісів переказу коштів

Під час зустрічі з платниками податків, начальник  Городоцької ДПІ Роман Миськів поінформував, що згідно з пунктом 14 статті 9 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон № 265), РРО/ПРРО та розрахункові книжки не застосовуються при здійсненні розрахунків за послуги, у разі проведення таких розрахунків виключно за допомогою банківських систем дистанційного обслуговування та/або сервісів переказу коштів.  

12:06 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень