A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Земельні торги

Земельні торги

Оголошення про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону: Комарнівська міська рада оголошує про продаж на земельних торгах у формі електронного аукціону в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 7,0670 га кадастровий номер: 4620982300:18:000:0083, що розташована за межами с.Грімне, цільове призначення – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: Тип процедури: Земельні торги - оренда Дата та час проведення аукціону: 02.04.2024 / 11:25

17:09 04.03.2024

В яких випадках подається податкова звітність з ознакою «Звітна», «Нова звітна», «Уточнююча»?

В яких випадках подається податкова звітність з ознакою «Звітна», «Нова звітна», «Уточнююча»?

Фахівці Городоцької ДПІ інформують, що відповідно до п. 49.1 ст. 49 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податкова декларація подається за звітний період в установлені ПКУ строки контролюючому органу, в якому перебуває на обліку платник податків.

10:52 26.02.2024

«Гаряча лінія» у Городоцькій ДПІ

«Гаряча лінія» у Городоцькій ДПІ

Днями за участі начальника відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ДПІ Ореста Мельника відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», під час якої  розповів додзвонювачам про кампанію декларування громадянами доходів, отриманих впродовж 2022 року. Наголосив, що громадяни, які отримали  в 2022 році доходи, що підлягають декларуванню, зобов’язані були подати до 1 травня 2023 року декларацію про майновий стан і доходи. Водночас зазначив, що скористатися правом на податкову знижку та подати декларацію та копії первинних документів фізичні особи мають право до 31 грудня 2024 року. Також, зазначив, що декларацію про майновий стан і доходи можна подати в електронному вигляді через Електронний кабінет у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи». Скористатися зазначеним сервісом зможуть особи, які ідентифіковані за особистим ключем, виданим кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг.

17:50 21.02.2024

«Моя податкова» - від податкової

«Моя податкова» - від податкової

        У Городоцькій ДПІ проведено тренінг з громадянами із заступником начальника Городоцької ДПІ Орестом Мельником на тему: «Запровадження безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова»».

19:27 20.02.2024

Інформаційні матеріали до 10-ї річниці від початку російсько-української війни

Інформаційні матеріали до 10-ї річниці від початку російсько-української війни

Український інститут національної пам’яті Інформаційні матеріали до 10-ої річниці від початку російсько-української війни “Наша зброя – це наша правда, а наша правда в тому, що це наша земля, це наша країна, наші діти, і ми все це будемо захищати”.

16:37 20.02.2024

Семінар у Городоцькій ДПІ

Семінар у Городоцькій ДПІ

  Фахівцями Городоцької ДПІ проведено семінар з платниками податків з питань змін податкового законодавства щодо актуальних питань застосування РРО та платіжних терміналів при здійсненні готівкових розрахунків,  переваги використання та порядок реєстрації ПРРО, ведення товарного обліку, відновлення штрафних санкцій за порушення  готівкових розрахунків та   встановлення їх нових розмірів. Надано роз’яснення щодо редагування цін в програмному реєстраторі розрахункових операцій (далі - ПРРО).

19:25 19.02.2024

У Городоцькій ДПІ навчають користуватись електронними сервісами ДПС

У Городоцькій ДПІ навчають користуватись електронними сервісами ДПС

Нещодавно у Городоцькій ДПІ провели тренінг з платниками податків. Під час заходу працівники інспекції звернули увагу на подання звітності з використанням «Електронного кабінету платника» та розповіли про мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС.

11:05 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень