A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

        

Дата: від до Скинути

Семінар у Городоцькій ДПІ

Семінар у Городоцькій ДПІ

У Центрі обслуговування платників Городоцької ДПІ відбувся семінар, під час якого фахівці надали роз”яснення, що для використання права на податкову знижку необхідно заповнити та подати (за місцем реєстрації) до 31 грудня 2024 року включно декларацію про майновий стан та доходи.

16:33 02.05.2024

Тренінг у Городоцькій ДПІ щодо деклараційної кампанії

Тренінг у Городоцькій ДПІ щодо деклараційної кампанії

У Городоцькій ДПІ під час тренінгу платникам податків надали роз»яснення щодо  особливостей заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік, терміни подання та сплати визначених податкових зобов’язань, хто має право скористатися податковою знижкою, які документи потрібні.

15:03 29.04.2024

Про декларування доходів громадян під час семінару у Городоцькій ДПІ

Про декларування доходів громадян під час семінару у Городоцькій ДПІ

Під час проведення семінару фахівці Городоцької ДПІ розповіли громадянам про декларування доходів, отриманих у минулому році, та зміни в декларації про майновий стан та доходи. Податківці наголосили, які доходи підлягають обов’язковому декларуванню, які саме громадяни зобов’язані до 1 травня 2024 року подати декларацію про майновий стан і доходи та звернули увагу на переваги подання декларації про майновий стан і доходи в електронній формі.

15:01 29.04.2024

Порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платниками єдиного податку першої – третьої груп

Порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платниками єдиного податку першої – третьої груп

Фахівцями Городоцької ДПІ проведено зустріч з платниками податків, під час якої надано роз’яснення щодо Порядку обрання або переходу на спрощену систему оподаткування платниками єдиного податку першої – третьої груп здійснюється відповідно до підпунктів 298.1.1 – 298.1.4 п. 298.1 ст. 298 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ).

16:11 25.04.2024

Податкова інформує

Податкова інформує

Про порядок застосування РРО/ПРРО розповіли під час «гарячої лінії» у Городоцькій ДПІ Нещодавно у Городоцькій ДПІ відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», під час якої заступник начальника Городоцької ДПІ Орест Мельник розповів додзвонювачам про порядок використання РРО/ПРРО. Також, звернув увагу платників на те, що реєстратори розрахункових операцій зобов’язані  використовувати підприємці 2-4 групи спрощеної системи оподаткування, які здійснюють розрахункові операції готівкою або через POS-термінал із застосуванням електронного платіжного засобу, тощо. Платники отримали відповіді на запитання стосовно послідовності їх дій для реєстрації програмних РРО.

11:51 24.04.2024

Як подати податкову декларацію про майновий стан і доходи – повідомляє Городоцька ДПІ

Як подати податкову декларацію про майновий стан і доходи – повідомляє Городоцька ДПІ

повідомляє Городоцька ДПІ Фахівцями Городоцької ДПІ проведено зустріч з платниками податків, під час якої поінформовано, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування доходів, отриманих у 2023 році. Громадяни, які відповідно до Податкового кодексу України зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи за 2023 рік (далі – декларація), мають задекларувати свої минулорічні доходи до 1 травня 2024 року. 

09:30 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень