Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Семінар у Городоцькій ДПІ

Дата: 02.05.2024 16:33
Кількість переглядів: 41

У Центрі обслуговування платників Городоцької ДПІ відбувся семінар, під час якого фахівці надали роз”яснення, що для використання права на податкову знижку необхідно заповнити та подати (за місцем реєстрації) до 31 грудня 2024 року включно декларацію про майновий стан та доходи.

Податківці повідомили, що з метою створення комфортних умов для платників податків – фізичних осіб та спрощення процедури подання декларації про майновий стан і доходи, діє сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи» у приватній частині Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua/).

Сучасний сервіс Електронний кабінет дозволяє взаємодіяти з податковою службою дистанційно, без особистих візитів до служби. В умовах сучасних викликів функціонал Е-кабінету постійно оновлюється з урахуванням потреб платників. Тож закликаємо користуватись Електронним кабінетом та впевнитись у перевагах дистанційного формату спілкування з податковими органами.

На всі запитання платники одержали вичерпні відповіді в межах чинного законодавства.

Контакти гарячих ліній ГУ ДПС у Львівській області: https://lv.tax.gov.ua/kontakti//

Комунікаційна платформа: lv.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук https://www.facebook.com/tax.lviv

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Львівській області Телеграм: https://t.me/tax_service_Lviv   

Повідомити про порушення податкового законодавства можна за допомогою чат-бота «StopViolationBot».

 

 

Про порядок реєстрації ПРРО у Городоцькій ДПІ

У Городоцькій ДПІ продовжують проведення практичних тренінгів відвідувачам центру обслуговування платників, надають консультації та практичну допомогу щодо завантаження та встановлення програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Під час нещодавньої зустрічі з платниками податків було проведено черговий практикум щодо реєстрації безкоштовного ПРРО від ДПС.

Фахівці ДПІ під час спілкування з платниками акцентували увагу, що використання ПРРО має багато переваг. Наприклад, йому взагалі не потрібно сервісне обслуговування, сертифікація або проходження експертиз. Реєстрація та подальша робота відбуваються виключно в електронній формі, без контактів з податківцями. Друкувати паперові чеки також не потрібно, достатньо чеків електронних. Не потрібна і книга обліку розрахункових операцій. 

Програмне забезпечення для встановлення на платформи Windows, Android, iOS та WEB надається податковою службою безкоштовно: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень