Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація про вимкнення електропостачання!

Інформація про вимкнення електропостачання!

Шановні клієнти! За адресою: м. Комарно (вул. Львівська, вул. Річкова, вул. Січових Стрільців, вул. Щирецька, вул. Башта, вул. Гора, вул. Лесі Українки, вул. Лип'я, вул. Молодіжна, пл. І. Франка, вул. Городоцька); За адресою: с. Андріянів; За адресою: с. Підзвіринець (вул. Центральна); За адресою: c. Татаринів; За адресою: c. Мости; За адресою: c. Монастирець; За адресою: с. Тулиголови (вул. Весела); За адресою: с. Березець; За адресою: c. Нове Село (вул. Театральна, вул. Дрогобицька); За адресою: с. Грімне (вул. Січових Стрільців, вул. Дружби); За адресою: с. Кліцько (вул. Бічна, вул. Річна); За адресою: с. Татаринів; За адресою: с. Якимчиці (вул. Рибальська); За адресою: с. Бучали (вул. Доківська, вул. Виговського, вул. Зелена, вул. Січових Стрільців); За адресою: c. Переможне (вул. Сагайдачного, вул. Шевченка, вул. Центральна, вул. Сагайдачного); За адресою: с. Катериничі; на період  з 26.07.2021 08:00 до 17:00 заплановані ремонтні роботи.

13:57 25.07.2021

До уваги платників єдиного податку, які використовують земельні ділянки!

До уваги платників єдиного податку, які використовують земельні ділянки!

     Фахівці Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області нагадують, що платники єдиного податку звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності, зокрема, з податку на майно в частині земельного податку за земельні ділянки, що використовуються платниками єдиного податку першої – третьої груп для провадження господарської діяльності (крім діяльності з надання земельних ділянок та/або нерухомого майна, що знаходиться на таких земельних ділянках, в оренду (найм, позичку) та платниками єдиного податку четвертої групи для ведення сільськогосподарського товаровиробництва.       Норми встановлені п. п. 4 п. 297.1 ст. 297 Податкового кодексу України.

10:20 23.07.2021

Формування бюджету на 2022 рік.

Формування бюджету на 2022 рік.

     Вчора, 19.07.2021 року під головуванням в.п. міського голови Вовка І.К. відбулось зібрання керівників відділів з приводу формування бюджету на 2022 рік.

17:11 20.07.2021

З ДНЕМ ТРЕНЕРА!

З ДНЕМ ТРЕНЕРА!

     Гуманітарний відділ Комарнівської міської ради щиро вітає тренерів , керівників  спортивних гуртків  та фітнес –інструкторів з ДНЕМ ТРЕНЕРА.

14:17 19.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень