Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Результати семінару для роботодавців району на тему: «Презентація послуг служби зайнятості»

Результати семінару для роботодавців району на тему: «Презентація послуг служби зайнятості»

20.05.2021 року Городоцькою РФ ЛОЦЗ проведено семінар для роботодавців району на тему: «Презентація послуг служби зайнятості», на якому були присутні представники ПОУ району, а саме: ТзОВ «БАУ Україна», Городоцька РСС, КНП «Городоцька ЦЛ», КПП Центр, ФОП Світенко Б.Є., ФОП Дідух Г.І., ФОП Галамай Д.В., Городоцьке РБТІ , ФОП Адаменко І.С., сервісний центр ПФУ у Городоцькому районі, Городоцьке відділення УВДРСС України у Львівській області. Директор Городоцької РФ ЛОЦЗ Вікторія Герасимчук наголосила, що основною метою діяльності служби зайнятості є сприяння громадянам у підборі підходящої роботи та надання роботодавцям послуг з добору працівників. Присутнім було презентовано нові підходи роботи служби зайнятості, діяльність консалтингового центру, он-лайн послуги служби зайнятості роботодавцям, окреслено особливості місцевого ринку праці тощо. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу Любов Брудна презентувала інститут консультанта роботодавця, послуги, що надаються клієнту №1 служби зайнятості роботодавцю та наголосила, що за кожним роботодавцем, який звертається до районної філії ЛОЦЗ, закріплюється фахівець, який є особистим консультантом роботодавця і зобов’язаний сприяти йому у вирішенні питань, що входять до компетенції служби зайнятості, роботодавці мають можливість створення «Електронного кабінету роботодавця», який зорієнтований на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії зі службою зайнятості. Це надає можливість подати звітність в режимі он-лайн, перевірити реквізити підприємства, переглянути стан укомплектування заявлених вакансій, переглянути актуальні резюме шукачів роботи тощо. Фахівцями служби зайнятості було наголошено на важливості ведення соціально відповідального бізнесу.

17:04 27.05.2021

Повідомлення про початок обприскування посівів

Повідомлення про початок обприскування посівів

ТОВ "Захід - Агро МХП" повідомляє Вас про те, що на полях Комарнівської ТГ м. Комарно, с. Кліцько з 27.05 по 07.06.2021р. буде проводитись обприскування посівів і внесення мінеральних добрив ріпак озимий, засобами захисту розслин згідно регламенту застосування пестицидів та агрохімікатів (температура повітря не вище 25С, відносна вологість повітря не нище 50% та швидкість вітру до 5 м/с).

15:52 27.05.2021

Інформація про вимкнення електропостачання!

Інформація про вимкнення електропостачання!

Шановні клієнти! За адресою: с. Переможне, Городоцький район, Львівська обл., 81561; за адресою: с. БУЧАЛИ, Городоцький район, Львівська обл., 81560; за адресою: с. КАТЕРИНИЧІ, Городоцький район, Львівська обл.; за адресою: вул. МОЛОДIЖНА, м. Комарно, Городоцький район, Львівська обл., 81562; на період з 27.05.2021 09:00 до 17:00 заплановані ремонті роботи. Просимо вибачення за тимчасові незручності. З повагою, ПрАТ "Львівобленерго"

16:53 26.05.2021

З Днем вишиванки.

З Днем вишиванки.

Вишиванка для українців – могутній символ благополуччя в родині, а свято вишиванки символізує національну єдність. У цей день влаштовують марші вишиванок по всій Україні. Вишиванка - символ здоров'я, краси, щасливої долі, родової пам'яті, любові, святості, оберіг. Вишиванка на грудях захищає душу людини від руйнування та занепаду. Й досі побутує вислів: "Народитися в сорочці" - бути щасливою й успішною людиною. Ідею акції Всесвітній день вишиванки в 2006 році запропонувала студентка факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). Свято не прив'язане до жодного державного чи релігійного. Цього дня кожен охочий може долучитись, одягнувши вишиванку. Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їхня популяризація серед молоді та населення загалом. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки. Хоча протягом усієї історії заходу з ініціативи студентів, школярів, громадських та культурних діячів проводяться концерти, хода, конкурси, вечорниці, ярмарки. Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку — одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. Як показує досвід, люди в День вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже в старовинному одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів.

08:27 20.05.2021

18 ТРАВНЯ: ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГЕНОЦИДУ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

18 ТРАВНЯ: ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГЕНОЦИДУ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

18 травня 1944 року розпочалася операція з депортації кримських татар, в результаті якої було виселено 180 014 осіб. Депортація мала катастрофічні наслідки для кримських татар в місцях заслання. Протягом року до завершення війни від голоду, хвороб та виснаження загинуло понад 30 тис. кримських татар. У цей день – День боротьби за права кримськотатарського народу – вшановуємо пам’ять жертв цього злочину. Депортація кримських татар, розпочата 18 травня 1944 року, – один із страшних прикладів злочинів радянського режиму, вчинених ним під час Другої світової війни. Понад 20 років радянська влада повністю заперечувала злочинний характер своїх дій. У 1967 році Верховна Рада СРСР визнала необґрунтованість тотального звинувачення кримських татар, але на відміну від інших «покараних народів», вони не отримали права повернутися до Криму. Лише 1989 року радянським парламентом депортація була визнана незаконною та злочинною.

11:55 18.05.2021

Чоловікам надали право  на відпустку у зв’язку з народженям дитини

Чоловікам надали право на відпустку у зв’язку з народженям дитини

Напевне усі батьки стикалися з такою ситуацією, що при народженні малюка, особливо в перший місяць, бракує часу, щоб організувати комфортне місце для новонародженого, щоб оформити належним чином усі документи на дитину та на отримання матеріальної допомоги, щоб з повна відчути радість і щастя від появи на світ малесенької дитинки.

13:50 17.05.2021

Не забудьте зареєструватись до виборів!

Не забудьте зареєструватись до виборів!

    Шановні мешканці Комарнівської громади, просимо терміново звернутися в відділ «центр надання адміністративних послуг» з дітьми, яким у 2021 році виповнюється 18 років для внесення в списки виборців. З собою мати паспорт і будинкову книгу.

12:29 14.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень