Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в м. Комарно

Дата: 19.09.2024 14:58
Кількість переглядів: 73

Оголошуємо конкурсу на визначення виконавця

послуг з вивезення твердих побутових відходів

в м. Комарно Львівського району Львівської області

 

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу

Комарнівська міська рада, 81562, Львівська область, Львівський район, м.Комарно, вул. Січових Стрільців, 4.

 

 2. Підстава для  проведення   конкурсу

Рішення виконавчого комітету Комарнівської міської ради від 18.09.2024  № 149  “Про проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів в м. Комарно».

 

3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів

3.1. Місце: 81562, Львівська обл., Львівський район, м.Комарно, вул. Січових Стрільців, 34.

3.2. Дата: «22» жовтня 2024 року.

3.3. Час: 12 год. 00 хв.

3.4. Прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів: Спесівов Олег Васильович – начальник відділу юридичної та кадрової роботи Комарнівської міської ради, тел. 067-78-21-627, на e-mаil: komarno.rada@komrada.gov.ua

 

 4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

    1. Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.
    2. Достатня кількість транспортних засобів спеціального призначення, що забезпечують перевезення визначеного обсягу відповідного виду побутових відходів.
    3. Підтримання належного санітарного стану транспортних засобів спеціального призначення для збирання та перевезення побутових відходів. Наявне власне або орендоване обладнання для миття транспортних засобів спеціального призначення.
    4. Зберігання транспортних засобів спеціального призначення для перевезення побутових відходів. Забезпечення зберігання транспортних засобів спеціального призначення здійснюється на власній чи орендованій території або на автостоянках.
    5. Щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів спеціального призначення, виконання регламентних робіт з їх технічного обслуговування та ремонту. Забезпечення щоденного контролю за технічним станом транспортних засобів спеціального призначення, виконання регламентних робіт з їх технічного обслуговування та ремонту.
    6. Щоденний медичний огляд водіїв. Проведення щоденного медичного огляду водіїв медичним працівником та наявність спеціально відведеного приміщення для проведення щозмінних передрейсових та післярейсових медичних оглядів водіїв або отримання таких послуг на договірній основі.
    7. Підтримання належного санітарного стану контейнерів для збирання побутових відходів. Наявне власне або орендоване обладнання для миття контейнерів.
    8. Створення умов для реалізації роздільного збирання побутових відходів.
    9. Дотримання графіка надання послуг з вивезення побутових відходів в м. Комарно.

10. Наявність позитивного досвіду роботи з надання послуг відповідно до вимог чинних стандартів, нормативів, норм та правил.

11. Відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України.

 

Обов’язковою вимогою для виконавця послуг, є забезпечення вивезення ТПВ на відповідні полігони, оскільки на території Комарнівської міської ради відсутнє сміттєзвалище.

 

5. Орієнтована дата початку здійснення операцій із збирання та перевезення відповідного виду побутових відходів

Здійснення збирання та перевезення твердих побутових відходів розпочинається з дня укладання договору на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з переможцем конкурсу.

           

 6.  Проект договору

Договір укладається між організатором конкурсу та суб’єктом господарювання на здійснення операцій зі збирання та перевезення побутових відходів згідно Примірного договору, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2023 року № 918.

 

7. Перелік документів, які подаються учасником конкурсу:

1. Заява на участь у конкурсі, яка містить відомості про підприємство (учасника конкурсу).

2. Анкета учасника конкурсу.

3. Документи підтвердження того, що учасник конкурсу здійснює господарську діяльність на ринку даних послуг.

4. Оригінали документів, які повинен подати учасник конкурсу для підтвердження сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) до бюджетів усіх рівнів, передбачених законодавством, на дату, яка не перебільшує 30 днів від дати подання заявки та є дійсною на дату проведення конкурсу.

5. Запропоновані тарифи на збирання та перевезення побутових відходів, розраховані відповідно до затвердженого Кабінетом Міністрів України порядку.

6. Документи про підтвердження того, що він у встановленому порядку не визнаний банкрутом чи проти нього не порушена справа про банкрутство.

7. Документи про підтвердження того, що він має достатньо обладнання та працівників відповідної кваліфікації для надання даної послуги.

8. Довідка про наявність контейнерів певного виду для збирання побутових відходів та/або діючим договором про оренду таких контейнерів.

9. Не менше 1 референції (відгуку) від колишніх клієнтів.

10. Довідка, складена у довільній формі, яка містить відомості про підприємство.

11. Реквізити (адреса – юридична та фактична, телефон, факс, телефон для контактів).

12. Керівництво (посада, ім’я, по батькові, прізвище, телефон для контактів) – для юридичних осіб.

13. Форма власності та юридичний статус, організаційно-правова форма – для юридичних осіб.
      14. Копія свідоцтва про державну реєстрацію – для юридичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності.

15. Копія довідки ЄДРПОУ.

16. Копія свідоцтва платника податків (за наявності).

17. Копія балансу і фінансового звіту на останню звітну дату – для юридичних осіб та звіту про фінансові результати господарської діяльності – для фізичних осіб.

18. Довідка з банку про наявність коштів в учасника.

 

8. Вимоги до конкурсних пропозицій:

 

1.Конкурсна пропозиція подається особисто чи надсилається засобами поштового зв’язку конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, або подається в електронній формі на адресу електронної пошти організатора конкурсу чи іншими засобами інформаційно-комунікаційних систем.

2. Пропозиція, що подається Учасником, складається з комерційної та технічної частин та подається в опечатаному конверті. На Конверті повинен бути напис, що містить відомості про учасника конкурсу (найменування, адреса, телефони) та найменування Замовника.

3.Конкурсні пропозиції, що надійшли після закінчення строку їх подання, передбаченого конкурсною документацією, повертаються учасникам конкурсу без розгляду.

4.Конкурсні пропозиції реєструються організатором конкурсу протягом одного робочого дня з дати їх отримання в журналі обліку конкурсних пропозицій, про що повідомляється учасникам конкурсу на їх адреси електронної пошти, із зазначенням дати та порядкового номера реєстрації їх пропозицій.

9. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

1.Конкурсна пропозиція подається особисто згідно пункту 8.1.

Місце подання конкурсних пропозицій: Львівська обл., м.Комарно, вул. Січових Стрільців, 34 у відділ юридичної та кадрової роботи Комарнівської міської ради.

2.Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 16 год. 00 хв. «21» жовтня 2024 року.

3.Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій шляхом подання організатору відповідної заяви у письмовій чи електронній формі.

4.У разі відкликання конкурсної пропозиції учасник конкурсу подає заяву у довільній формі організатору конкурсу у письмовій чи електронній формі. Інформація про її отримання організатором конкурсу зазначається в журналі обліку протягом одного робочого дня після її отримання, про що повідомляється учаснику на його адресу електронної пошти.

5.У разі внесення змін (доповнення) до раніше поданої конкурсної пропозиції учасник конкурсу подає заяву про намір внесення змін і надсилає оновлену конкурсну пропозицію, яка реєструється організатором конкурсу в журналі обліку протягом одного робочого дня після її отримання, про що повідомляється учаснику конкурсу на його адресу електронної пошти.

 

 10. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями:

Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями відбудеться о 11 год. 00 хв. «22» жовтня 2024 року за адресою: Львівська обл. м. Комарно, вул. Січових Стрільців, 34 у відділі юридичної та кадрової роботи Комарнівської міської ради.

 

Організатором конкурсу протягом 15 робочих днів після затвердження рішення про визначення переможця конкурсу встановлюються запропоновані у його конкурсній пропозиції тарифи на збирання та перевезення побутових відходів та укладається договір на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів з переможцем конкурсу згідно з примірним договором, передбаченим Порядком проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2023 р. № 918.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень