Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Засідання постійної гуманітарної комісії

Дата: 18.07.2024 14:24
Кількість переглядів: 47

22 липня 2024 року о 13:00 год. в приміщенні Народного дому м. Комарно за адресою: м.Комарно, вул. Січових Стрільців, 40 (малий зал)  відбудеться засідання постійної гуманітарної комісії.

Порядок денний:

  1. Про ліквідацію філії «Монастирецький ЗЗСО І ступеня з дошкільним підрозділом» Комарнівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Комарнівської міської ради Львівської області (ПР 2689)
  2. Про ліквідацію філії «Татаринівський ЗЗСО І ступеня з дошкільним підрозділом» Комарнівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Комарнівської міської ради Львівської області (ПР 2690)
  3. Про проведення громадського обговореня проєкту рішення Комарнівської міської ради про припинення діяльності шляхом реорганізації Тулиголівського ЗЗСО I-II ст. в Тулиголівський ЗЗСО I ст. з дошкільним підрозділом Комарнівської міської ради Львівської області (ПР 3467)
  4. Про надання згоди на укладення Меморандуму про співпрацю між Комарнівською громадою Львівського району Львівської області та Благодійною організацією «Благодійний Фонд «Карітас Стрийської єпархії УГКЦ» (ПР 3374)
  5. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень