Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Тренер

Дата: 14.07.2024 16:33
Кількість переглядів: 72

Андрій Мамчур – тренер волейбольний команди хлопців Комарнівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Комарнівської міської ради, яка стала переможцем районного етапу проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Ще навчаючись в школі с. Переможне, неподалік від Комарно, проявив неабиякий спортивний хист. Успішно займався волейболом та футболом в спортивному гуртку цього закладу освіти. Завершивши навчання в школі, вступив у Івано-Франківський технікум фізичної культури (тепер - Фаховий коледж спорту), де спеціалізацією були лижі. Продовжив навчання у Львівському державному університеті фізичної культури на заочній формі навчання, де спеціалізацією став, нарешті, улюблений волейбол. Перший педагогічний досвід невеликий – лише 2 роки в школі. Після чого перейшов у бізнес і став успішним підприємцем.

Проте спорт крокує завжди поруч – спочатку грав у складі волейбольної команди «Комарно», тренував та зараз тренує молодих спортсменів, бере участь у ветеранських змаганнях. Волейбольні мрії про професійну кар’єру реалізувались у його сині Максимові– він гравець ВК «Датський текстиль». У сезоні 2023/2024 рр. Максим Мамчур у складі цієї команди став переможцем Першої ліги України. Андрій та Максим Мамчури – призери обласних змагань з пляжного волейболу (батько+син). Також Андрій, разом зі своїм напарником Іваном Яциком, у 2023 році стали чемпіонами Львівської області з пляжного волейболу (40+).

Нещодавно Андрій повернувся до педагогічної роботи. Працює вчителем фізичної культури в школі, тренером в секції волейболу в МАМ м. Комарно, організовує класні волейбольні турніри в громаді.

Амбітний, активний спортсмен і тренер, відповідальний педагог та громадянин – авторитет для учнів, колег та мешканців громади!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень