Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Засідання «круглого столу» з платниками щодо отримання податкової знижки

Дата: 12.07.2024 15:05
Кількість переглядів: 58

У Городоцькій ДПІ відбулося засідання «круглого столу» з платниками податків з питань отримання податкової знижки за витратами 2023 року. 

Під час заходу податківці розповіли про право громадян на застосування податкової знижки, порядок та терміни подання податкової декларації про майновий стан і доходи, перелік підтверджуючих документів тощо. 

Податківці повідомили, що граничний термін подання податкової декларації для реалізації права на податкову знижку за 2023 рік – 31 грудня 2024 року включно. Декларацію можна подати в електронній формі за допомогою електронних сервісів від ДПС «Електронний кабінет» та мобільний застосунок «Моя податкова».  

Городоцька ДПІ: Про реєстрацію та переваги використання програмних РРО

Відбулася чергова зустріч з платниками податків Городоччини, під час якої фахівці Городоцької ДПІ відповідали на питання та надавали консультації щодо застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку, реєстрації РРО/ПРРО.

Під час спілкування з платниками фахівці наголошували на обов’язок суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції, проводити їх на повну суму покупки (надання послуги) через реєстратори розрахункових операцій.

Суб’єкт господарювання обирає самостійно – РРО чи ПРРО він буде застосовувати для проведення розрахункових операцій. 

ПРРО від ДПС має низку переваг перед класичними касовими апаратами: даний програмний застосунок можливо зареєструвати через Електронний кабінет та використовувати на будь-якому «гаджеті» – смартфоні, ноутбуці, планшеті.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень