Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Для взаємодії з бізнес-спільнотою і громадськістю працює Комунікаційна податкова платформа!!!

Дата: 27.06.2024 11:07
Кількість переглядів: 91

 Фахівці Городоцької ДПІ інформують, що продовжує працювати новий формат спілкування - Комунікаційна платформа!

Мета її функціонування – забезпечення нового формату взаємодії з бізнес-спільнотою, громадськістю, та оперативного прийняття управлінських рішень керівництвом ДПС.

Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що для забезпечення ефективного зворотного зв'язку створено електронну скриньку комунікаційної податкової платформи - lv.ikc@tax.gov.ua.  

Для підвищення ефективності розгляду звернень рекомендуємо вказувати назву суб’єкта господарювання, (код ЄДРПОУ), ПІБ (РНОКПП) адресу, контактний номер телефону, суть вашого питання.

Сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія» про отримання податкової знижки у Городоцькій ДПІ

         Днями за участі начальника Городоцької ДПІ Романа Миськіва відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», де податківець відповів на питання отримання податкової знижки.

        Під час «гарячої лінії» платникам повідомили, що податкова знижка – це можливість громадянина повернути частину сплаченого податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) за певні послуги, які були здійснені протягом звітного року. Витрати мають підтверджуватися платіжними та розрахунковими документами, зокрема квитанціями, фіскальними або товарними чеками, що ідентифікують продавця послуг і особу, яка звертається за податковою знижкою, а також копіями договорів за їх наявності, в яких обов’язково відображається вартість таких послуг і строк оплати за такі послуги. 

       Звернув увагу, що якщо платник податку до кінця податкового року, наступного за звітним, не скористався правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року, таке право на наступні податкові роки не переноситься.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень