A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

«Круглий стіл» з платниками податків у Городоцькій ДПІ

Дата: 14.03.2024 15:09
Кількість переглядів: 47

Фахівці Городоцької ДПІ провели «круглий стіл» з платниками податків щодо особливостей застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій та використання для зручності і комфорту платників податків сервісів «Моя податкова» і «Електронний кабінет». 

Під час зустрічі розглянули питання щодо реєстрації та застосування РРО та/або ПРРО, а також які штрафні санкції діють за порушення під час реалізації підакцизної  продукції. 

Платників проінформовано щодо переваг використання електронного цифрового підпису для роботи в електронних сервісах ДПС. 

 

 

Фахівці Городоцької ДПІ допомагають громадянам розібратись у порядку декларування своїх доходів

 

У Городоцькій ДПІ відбувся тренінг для платників податків, під час якого громадянам розповіли про особливості декларування своїх доходів. 

Так, зокрема, роз’яснювались питання щодо переліку доходів, які необхідно декларувати; способів та терміну подання декларації; випадків звільнення від обов’язку звітування про свої доходи; а також порядку розрахунку податкової знижки та видів доходів, які враховуються під час визначення її розміру.

Також податківці нагадали, що отримати довідку про свої доходи, яка, наприклад, стане у нагоді при заповненні декларації, можна через Електронний кабінет або у мобільному застосунку «Моя податкова».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень