A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Городоцька ДПІ інформує про переваги використання мобільного застосунку «Моя податкова»

Дата: 11.03.2024 16:35
Кількість переглядів: 54

Фахівці Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області провели чергову зустріч з платниками податків щодо залучення платників податків до звітування та отримання адміністративних послуг в електронному вигляді. Зокрема, керівник довів до відома присутніх про запровадження мобільного застосунку «Моя податкова» та зазначили, що такий мобільний застосунок є простим і зручним інструментом для доступу до електронних сервісів, завдяки яким можна легко та швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки.  

Учасники зустрічі отримали можливість ознайомитися з інтерфейсом застосунку та навчитися користуватися його основними функціями.

В ході зустрічі було зазначено, що мобільний застосунок містить інформацію про реєстраційні дані платника податків, об’єкти оподаткування, суми грошових зобов’язань (ППР).  А також надає можливість здійснити пошук фіскального чека, марки акцизного податку, переглянути дані реєстрів платників ПДВ, страхувальників та платників єдиного податку. Користувачі можуть переглянути квитанції, листи контролюючого органу, відомості з Державного реєстру про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Наприкінці зустрічі податківці розповіли, що застосунок «Моя податкова» від ДПС є безкоштовним і доступний для завантаження на будь-який пристрій, що підтримує операційні системи Android чи iOS із відповідними версіями. Мобільний застосунок постійно вдосконалюється відповідно до потреб платників податків.

У Городоцькій ДПІ відбувся семінар

 

       У Центрі обслуговування платників Городоцької державної податкової інспекції відбувся семінар з платниками податків з питань застосування податкового законодавства та електронних сервісів ДПС. 

      Під час заходу податківці розповіли присутнім про особливості подання податкової та фінансової звітності за допомогою Електронного кабінету. Звернули увагу на обов’язок застосування РРО чи програмних РРО платниками, які здійснюють продаж товарів за готівку чи підакцизних товарів.

       Повідомили, що з 1 січня 2024 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року. Декларацію про майновий стан і доходи слід подавати за новою формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 28.08.2023 №467, у термін до 01 травня 2024 року (30 квітня). Скористатись правом на податкову знижку можна протягом усього поточного року.

Наприкінці заходу, кожен платник отримав вичерпні відповіді на свої запитання. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень