Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета «Родзинки, Томатна паста, Горох колотий, Сухофрукти, Огірки солені, Капуста квашена, Курага, Квасоля біла, Квасоля черво

Дата: 03.01.2024 10:43
Кількість переглядів: 170

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета «Родзинки, Томатна паста, Горох колотий, Сухофрукти, Огірки солені, Капуста квашена, Курага, Квасоля біла, Квасоля червона» (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі)

UA-2023-12-29-007994-a
(відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

            Відповідно до статті 4 Закону України “Про публічні закупівлі” планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби та включаються до річного плану закупівель. Кошторисом Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області на  2023 рік, передбачено видатки на закупівлю «Родзинки, Томатна паста, Горох колотий, Сухофрукти, Огірки солені, Капуста квашена, Курага, Квасоля біла, Квасоля червона» (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі), що є предметом цієї закупівлі за КЕКВ 2230. Очікувана вартість предмета закупівлі 120`000,00 грн.    Джерело фінансування – місцевий бюджет Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області.

           Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені  технічним завданням та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статей 22 і 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

 

з/п

Найменування

продукції

Одиниця

вимірювання

Кількість

Вимоги до товару

 

1.

Родзинки

 

 

 

 

кг

92

Ягоди першого або другого сорту. Маса ягід сушеного винограду одного виду, сипуча без комкування. Ягоди після заводської обробки, без плодоніжок. Смак та запах властивий сушеному винограду, солодкий чи солодко-кислий. Родзинки мають бути відповідного кольору, від золотистого до коричневого, без сторонніх домішок, добре висушені, без стороннього запаху, без цвілі. Якість товару повинна відповідати ДСТУ. Без ГМО

 

2.

Томатна паста

кг

149

Томатна паста в скляній банці – 722,5 кг.

Склад – масова частка сухих речовин 25%;

Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна концентрована маса, мажуча консистенція, без темних включень, залишків шкірки, насіння та інших грубих частинок плодів;

Колір – червоний, яскраво виражений, рівномірний;

Смак і запах – властиві смаку і запаху свіжих помідорів, без гіркоти, без стороннього запаху та смаку.

 

3.

 

Горох колотий шліфований

кг

285

Колір: жовтий або зелений.

Якість: згідно діючих ДСТУ, ГОСТ, ТУ.

Зовнішній вигляд: шліфований з роздільними насінними долями, допускається домішка цілого шліфованого гороху не більше 5%.

Смак: натуральний, добре виражений смак та аромат, властивий гороху, без сторонніх присмаків.

Запах: властивий даному продукту, без сторонніх присмаків та запахів

Пакування: мішки до 1 кг.

 

4.

Сухофрукти

 

 

 

кг

350

Сухофрукти (яблука, груші) – повинні бути сухі, сипучі без комкувань та пружні на дотик. Після обробки без плодоніжки, сторонніх включень, плісняви та не ушкоджені шкідниками. Смак солодкий або солодко-кислий, сторонній присмак та запах не допускається. Колір має бути від світло-жовтого, жовтого та до світло-коричневого. Фасування 1 кг.  Без ГМО

5.

Огірки солені

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

100

Запаковані у пластикові відра по  3,00 – 5,00  кг.

Зовнішній вигляд - огірки  цілі, які відповідають даному  господарсько-ботанічному сорту, не м’яті,   без зморшок, без механічних ушкоджень, подовженої форми, допускаються плоди з легкими зморшками, які не спотворюють форму плоду, не більше 5% по масі.

Консистенція - огірки міцні, м’якоть щільна, з недорозвиненим водянистим, без шкірним насінням, повністю просочені розсолом, хрусткі.

Смак та запах - притаманні для квашеного продукту, солонувато-кислуватий смак, без стороннього присмака та запаху.

Колір - зеленувато-оливковий різних відтінків, без плям та опіків.

Розміри огірків - довжина, см до 11; діаметр, см до 5,5

Якість розсолу - мутнуватий приємного аромату, солонувато-кислуватого смаку.

Масова доля огірків від загальної маси огірків з розсолом, не менше 55%.

6.

Капуста квашена

 

 

 

 

 

 

 

кг

40

Капуста квашена шинкована першого сорту . Запакована у пластикові відра по  3,00 – 5,00  кг.

Зовнішній вигляд - рівномірно нашинковані смужками не ширше 5  мм, без великих частинок качану та шматків листя.

 Консистенція - соковита, щільна, хрустка.

Запах - ароматний, притаманний квашеній капусті, сік має аромат капусти.

Смак - кислувато-солонуватий, приємний , без гіркоти.

Колір - світло - солом’яний з жовтуватим відтінком.

Масова частка капусти (після вільного стікання соку) по відношенню до загальної маси з соком, 88-90%.

7.

Курага

 

 

 

кг

       30

Якість: згідно діючих ДСТУ, ГОСТ, ТУ.

Курага (абрикос сушений) має бути ціла без ушкоджень, колір від жовтого до помаранчевого, чиста без зайвих домішок, цвілі. Розфасована в поліпропіленові мішки з етикеткою, або в картонні ящики. Не допускається пліснява. Товар має бути якісним. Маркування на кожній пакованій одиниці у відповідності до чинного законодавства України.

 

8.

 

Квасоля біла

 

 

 

 

 

кг

55

Квасоля врожаю 2021 року повинна бути вітчизняного виробника, відповідати вимогами діючого ГОСТ або діючого ДСТУ, з виконанням санітарних правил, затверджених в установленому порядку. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Квасоля повинна бути у здоровому стані, незіпріла та без теплового пошкодження під час сушіння; мати нормальний запах, властивий здоровому зерну (без затхлого, солодового, пліснявого, сторонніх запахів). Колір Червоний, білий різних відтінків.

 

 

9.

 

Квасоля червона

 

 

 

 

 

кг

 

35

Квасоля врожаю 2021 року повинна бути вітчизняного виробника, відповідати вимогами діючого ГОСТ або діючого ДСТУ, з виконанням санітарних правил, затверджених в установленому порядку. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Квасоля повинна бути у здоровому стані, незіпріла та без теплового пошкодження під час сушіння; мати нормальний запах, властивий здоровому зерну (без затхлого, солодового, пліснявого, сторонніх запахів). Колір Червоний, білий різних відтінків.

 

    Очікувана вартість предмета закупівлі: - 120`000,00 грн.

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366-06 від 10.09.2020 р. і  примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін на відповідні види овочів та фруктів при плануванні відповідної закупівлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень