A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Сьогодні, з нагоди найвеличнішого державного свята Дня Незалежності України привітав усіх начальник Городоцької ДПІ Роман Миськів

Дата: 25.08.2023 09:07
Кількість переглядів: 77

Україна відзначає 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми – українці. Вважаю, що Україна починається із кожного з нас: із наших оптимістичних думок, патріотичних переконань. Наші вчинки за нас говорять про підтримку своєї Батьківщини. Адже справжній громадянин підтримує незалежність держави своїми діями: дотримується законів, сплачує податки, інвестує в економіку рідної країни, дбає про збереження природних багатств краю тощо.

Тож кожному з нас бажаю незламної віри в щасливу долю України, втілення задумів та перспектив задля розбудови рідного краю. Нехай над нашою державою небо стане чистим і спокійним, на горизонті засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра.

Від щирого серця зичу вам та вашим родинам щастя, здоров’я, достатку та щедрої долі. Хай наші серця повняться безмежною любов’ю до України, а дії – користю та цінністю для держави. Адже лише однією великою Українською родиною ми зможемо досягти вагомих державотворчих та економічних висот.

 

У Городоцькій  ДПІ ГУ ДПС у Львівській області тривають заходи щодо ознайомлення суб’єктів господарювання з нормами Закону України від 30.06.2023 №3219-ІХ, зокрема стосовно відновлення положення щодо відповідальності суб'єктів господарювання за порушення вимог Закону України  № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з 01.10.2023 року.

Податківці наголошують, що умовою дотримання законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО є його реєстрація в контролюючому органі. Процедури реєстрації РРО/ПРРО встановлені порядками, затвердженими наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 №№547 «Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книги обліку розрахункових операцій», Зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 05.07.2016 за №918/29048.

Державна податкова служба пропонує до застосування безоплатне ПРРО, функціонал якого відповідає законодавчим вимогам, а придбання, оновлення та застосування не потребує витрат та спеціальних навичок користувача. Версії програмного забезпечення від ДПС постійно оновлюються.

Розроблена покрокова інструкція щодо завантаження програмного забезпечення на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/програмні РРО (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/) розміщено банер «Програмні РРО» з інформацією про програмні реєстратори розрахункових операцій та дистрибутиви безкоштовного ПРРО від ДПС - програмне рішення «ПРРО Каса»

Суб’єкти господарювання отримують від податківців інформаційні матеріали, роз’яснення та податкові консультації, стосовно змін у порядку застосування РРО/ПРРО.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень