Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

З Днем Незалежності!

Дата: 24.08.2023 09:54
Кількість переглядів: 111

«Живи, Україно, живи для краси, для сили, для правди, для волі!..шуми, Україно, як рідні ліси, як вітер в широкому полі.»

Олександр Олесь

🟦🟨Вітаємо Вас з найважливішим святом для нашої країни - Днем Незалежності! Сьогодні, у цей складний час війни , ми відзначаємо день, коли наша Україна стала суверенною державою.

Цей день наповнений патріотизмом, гордістю та вірою в майбутнє нашої країни. Це свято завжди було для нас символом єдності, сили і незламної віри у майбутнє. Ці цінності є особливо важливими для нас, адже проходимо важке випробування, яке постало перед нашою країною.

Ми пам'ятаємо героїв, які відстоюють нашу незалежність на передовій, ризикуючи своїми життями. Наші військовослужбовці, медики, добровольці та всі, хто віддається служінню Україні, заслуговують на нашу повагу та підтримку.

Ми віримо в те, що наша країна подолає всі труднощі і мир повернеться на нашу землю. Ми віримо в силу нашого народу, в нашу волю і незалежність.

Нехай цей День Незалежності стане для нас силою і натхненням у важкі часи. Наша діяльність буде спрямована на підтримку військових, на підтримку тих, хто потребує допомоги і на зміцнення нашого об'єднаного фронту за мир та незалежність🇺🇦🇺🇦🇺🇦

З повагою

Комарнівська міська рада

Ігор Черевичник

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень